Läser just nu
Årets leksak 2021
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Årets leksak 2021

Årets Leksak 2021

Nu har listan på de nominerade för årets leksak 2021 presenterats. Som vanligt är det leksaker inom flera kategorier och gemensamt för alla leksaker är att de ska uppfylla en rad säkerhetskrav, vara av bra kvalité samt ha ett högt “lekvärde”. Kategorierna är “årets leksak”, “årets småbarnsleksak”, “årets förskoleleksak”, “årets skolbarnsleksak”, “årets arts & crafts”, “årets pulshöjare” samt “årets innovativa leksak”.

Både vinnarna och de nominerade leksakerna här är givetvis riktigt bra presenttips och julklappstips. Hittar du ingen favorit här? Kolla gärna på föregående års nomineringar och vinnarna, det ger också bra inspiration i presentjakten!

Nu är vinnarna korade och vi har uppdaterat listan genom att presentera vinnaren överst i respektive kategori. Mer information om leksakerna fylls på allt efter som.

Årets Leksak 2021

Årets Leksak ? Lego Vidiyo
Vinnare av Årets Leksak!

Lego Vidiyo 43115

Produktinfo
Skapa interaktiva musikvideos med hjälp av en smartphone eller en surfplatta. Tillsammans med denna byggsats och en app kan du scanna Lego-figurerna som då får liv. Detta Legoset är utformad som en bergsprängare som du kan veckla ut till en scen.

Magic Mixies
Nominerad till årets leksak

Magic Mixies

Produktinfo
Blanda dina magiska ingredienser och se vad du har skapat för någon “Mixie”! Du har skapat en interaktiv lekkompis som du kan blanda fler magiska blandningar med. Den verkar inte ha kommit ut i handeln riktigt än, men vi väntar spänt på att den släpps i svenska butiker!
Du hittar Magic Mixies hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 550 kr.

Årets leksak? Got 2 Glow Fairies
Nominerad till årets leksak

Got 2 Glow Fairies

Produktinfo
En interaktiv leksak från mästarna WowWee (Fingerlings med mera). Fånga älvor i din magiska burk och sköt om dem, mata dem, spela spel med mera. Du kan hitta över 30 olika älvor med varje burk.
Du hittar Got 2 Glow Fairies hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 441 kr.

Årets Småbarnsleksak 0 – 2 år

Cocomelon Roto Plush docka
Vinnare av Årets Småbarnsleksak

Cocomelon Roto Plush Bedtime JJ Doll

Produktinfo
Interaktiv docka från den populära Youtube-serien CoComelon. Kläm på magen och CoCo säger 7 olika fraser, ljud och sånger. Kommer CoComelon bli minstingens nya bästa vän?
Fischer Price 4 in 1 Learning bot
Nominerad till årets småbarnsleksak

Fisher Price 4-in-1 Learning Bot

Produktinfo
En interaktiv robot för de yngsta. Med “4 leksaker i 1” växer denna robot i takt med barnet. Passar bebisar från 6 månader upp till barn på cirka 5 år. 3 nivåer och över 120 sånger, ljud, fraser, nummer, former, färger och mycket mer. Roboten kan förflytta sig, prata och lysa.
Leksaksdammsugare för barn
Nominerad till årets småbarnsleksak

Infunbebe Dammsugare

Produktinfo
Nu har äntligen leksaksdammsugaren tagit steget in i den moderna världen. Detta är en modulär dammsugare som går att använda både med skaft och som “handdammsugare”. Med roliga kulor som åker runt när man använder den – precis som riktig smuts som virvlar runt. Uppmuntrar till rollek med en rolig och modern design!

Årets förskolebarnsleksak 3 – 5 år

Vroom Zoom Körpanel
Vinnare av Årets Förskolebarnsleksak!

Vroom & Zoom Interaktiv körpanel

Produktinfo
Med denna roliga “körpanel” blir leken roligare! Ratt och en massa med interaktiva funktioner. Ljudeffekter, ljus och rörliga delar. Radion spelar musik, rörlig, växelspak, GPS (låtsas) och mycket mer. Att bygga och köra sin låtsasbil blir nu flera hundra procent roligare!
Kindi Kids Interaktiv docka - sjuk
Nominerad – Årets förskolebarnsleksak

Kindi Kids Hospital Corner w/Rainbow Kate

Produktinfo
Stackars Kate är sjuk och du måste bota henne! Rainbow Kate skakar av feber och behöver din hjälp. Lyssna på hennes hjärta med stetoskopet, ta tempen, ge henne sina vitaminer och värm henne med filten. Roliga interaktiv docka som främjar rollek. Kate interagerar med över 40 fraser och ljud.
Brio ånglok med riktig ånga
Nominerad – Årets förskolebarnsleksak

Batteridrivet Briotåg med ånga

Produktinfo
Wow! Ett ånglok från Brio som passar de klassiska träjärnvägarna tar leken till nästa nivå. Inte nog med att det är självkörande, här sprutar det riktig ånga! Du fyller enkelt på vatten från lokets vattenvagn när ångan har sinat. Ångan är givetvis helt ofarlig och den är inte heller varm. Leksaksinnovation på topp!

Årets Skolbarnsleksak 6–10 år

Eyeclops - årets leksak
Årets Skolbarnsleksak!

EyeClops Digitalt Mikroskop

“Lär dig mer om världen på nära håll”
Produktinfo
Digitalt mikroskop där du även kan spara ner det du tittar på ett minneskort. Filma, fota, zooma, spara och använd filter! Se sådant som du inte kan se med blotta ögat. Ett fantastiskt verktyg för de små upptäckarna att lära sig mer om världen och allt omkring sig.
Loopy Looper
Fidget-leksaken med skicklighetsmoment

Loopy Looper, Hoop

Produktinfo
Denna fidget-leksak har ett spelmoment där det först gäller att få upp fart på kulan som åker runt i cirkeln, sedan är det tajming och känsla som gäller för att få kulan att trilla ner i hålet. Perfekt för den som redan har “alla andra” fidget-toys. Dessutom är den inte så dyr; perfekt julstrumpeklapp eller kanske som barnkalaspresent?

Lego City, New Toy Line Product

Årets Arts & Craft

Paint Pops Pop, Paint & Splat All That! Kit
Vinnare av årets Arts & Craft

Paint Pops Pop, Paint & Splat All That! Kit

“Måla på ett helt nytt sätt”
Produktinfo
Skapa egna fantastiska abstrakta konstverk på ett helt nytt sätt med Paint Pops Pop and Splat! Komplett kit med allt du behöver för att börja skapa. Använd den mjuka bollen med färg och sedan de roliga tillbehören som skrapan eller rullen för att skapa häftiga effekter.

Produktinfo
LEGO, Kreativ designerlåda 41938
Skapa egen design med populära LEGO Dots

LEGO DOTS, Kreativ designerlåda 41938

Produktinfo
Skapa egna designs eller låt dig inspireras av den medföljande tidningen. Bara fantasin sätter gränserna med detta härliga LEGO DOTS-set!

Årets Pulshöjare

Crossed Signals - Årets pulshöjare
Vinnare av Årets Pulshöjare

Crossed Signals

“Spela själv eller med en vän!”
Produktinfo
Ett spel där du kan spela själv eller med en vän. Det gäller att tyda ljud och ljus på rätt sätt och snabbt göra korrekta rörelser. Passar lika bra för barnen som på förfesten eller familjekvällen. Rekommenderas ålder cirka 9 år+

Nikko Rock CrushR
Sharper Image, Motorhead

Årets Innovativa Leksak

Steffe Love new born baby
Vinnare av Årets Innovativa Leksak

Steffe Love New Born Baby

“Gravid Steffe med bebis som gör ljud”
Produktinfo
En interaktiv gravid Steffi-docka. Tryck på Steffis hjärthalsband och lyssna på bebisens hjärta. Vänd på Steffis mage för att plocka ut bebisen och vips så är hon inte gravid längre. Bebisen gråter och Steffi kan sjunga vaggvisor. Du kan återuppleva babyfödseln hur många gånger du vill. Steffi har samma storlek som “vanliga” Barbie-dockor och blir ett perfekt komplement till samlingen och passar bra till befintliga barbiehus.

Steffi Love New Born Baby – Vinnare årets Innovativa Leksak!

Baby Wow Mia, utgår då det visat sig i ett sent läge att det är leveransproblem.

Hydra Quad, utgår då det visat sig i ett sent läge att den inte uppfyller säkerhetskraven som importören krävt.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp