Leksaker snabb leverans

Inte sällan behöver man en snabb leverans av något, kanske är det kalaset som man glömt köpa present till? Kanske är det barnkalaset där inbjudan dök upp alldeles för sent? Det finns en mängd anledningar till att man kan behöva något snabbt, kanske innan helgen?

Leksaksbutikerna med snabbast leverans

Vi har sammanställt en lista på leksaksbutiker med deras egna angivna leveranstider. Det kan dock vara bra att komma ihåg att även om de anger leveranstid på sin webbplats så kan olika oförutsedda händelser inträffa som kan försena leveransen. Med det sagt så är håller de allra flesta sina leveranstider för det mesta.

Leveranstider från Lekmer

Lekmer har en mängd olika fraktmöjligheter, de har också en föredömlig jämförelse av de olika på sin webb. Observera att en del fraktalternativ är inte tillgängliga över hela landet. Du ser vilka olika valmöjligheter du har när du kommit en bit in i kassan. Priserna på dessa olika leveransalternativ varierar också, Instabox Express som är en av de snabbaste är dock gratis vid köp över 799 kr.

Fraktalternativ

Leveranstid

Pris

Mer information

Instabox Express

1-2 arbetsdagar

49 kr

Fri frakt på order över 799 kr.

Budbee Hemleverans

1-2 arbetsdagar

49 kr

29 kr på ordrar över 799 kr.

Airmee Hemleverans

1-3 arbetsdagar

49 kr

29 kr på ordrar över 799 kr.

Bring Utlämningsställe

2-5 arbetsdagar

49 kr

Fri frakt på order över 799 kr.

Postnord Hemleverans

1-3 arbetsdagar

99 kr

Leveranstider från Jollyroom

Jollyroom skriver att de generellt har 1-4 dagars leveranstid. Tyngre varor; över 20 kg kan det vara upp till 7 dagars leveranstid.

Du kan få en mer exakt leveranstid och en översikt av vilka fraktalternativ du har efter att du har lagt varorna i varukorgen och skrivit in ditt postnummer.

Här väljer mellan de fraktalternativ som är tillgängliga i ditt postnummer

Leveranstider från Babyland & Stor och Liten

Babyland samt Stor & Liten har samma ägare i bakgrunden och har dessutom samma fraktalternativ. De har en mängd olika fraktalternativ och du ser själv i kassan vilka som är tillgängliga samt vilken leveranstid du kan förvänta dig. Har du möjlighet att välja Instabox Express finns möjlighet att få dina leksaker redan samma dag. Med Budbee Box sker leverans till en box vanligen inom 24 timmar.

Här får du i kassan mer eller mindre exakta tider när ditt paket förväntas komma fram.

Här i kassan kan du välja mellan de fraktalternativ som är tillgängliga i ditt postnummer

Leveranstider från Amazon

Hos Amazon kan du se förväntad leveranstid hos varje produkt. Leveranstiderna kan variera beroende på varifrån produkterna skickas, men generellt så går leveransen ganska kvickt, 1-4 vardagar. Skaffar du ett abonnemang med Amazon Prime får du ännu snabbare leverans (på produkter som är märkta med “Prime”), du får då gratis hemleverans oavsett ordervärde. För vanlig leverans är det annars gratis frakt vid köp över 229 kronor.

Vi har gjort ganska många köp från Amazon och de har aldrig misslyckats med leveranstiden. Den beräknade leveranstiden är snarast lite väl tilltagen, för de har ofta kommit fram någon dag tidigare.

Här till höger kan du se uppskattad leveransdatum samt hur lång tid du har på dig innan du behöver lägga beställningen för att det ska gälla.

Leveranstider från Litenleker.se

Leveranstiderna från Litenleker varierar beroende på produkt. Vid varje produkt så står det dock tydligt vilket spann som gäller. Här får vi inte lika exakta eller kanske snabba leveranser som många andra leksaksbutiker. Du får inte heller välja vilken fraktfirma som utför leveransen.

Här ser du vart du hittar uppskattad leveranstid på respektive produktsida

Vilket leveranssätt är snabbast?

Många leksaksbutiker erbjuder flera olika fraktleverantörer att välja mellan. Vilken som är snabbast för just dig kan variera beroende på var i landet du bor och alla leverantörer levererar inte till alla städer/orter. 

Kan man vara säker på att få leksakerna i utsatt tid?

Man kan aldrig vara 100% säker, det finns en mängd oförutsedda saker som kan hända som innebär att det blir försenat. Däremot så kommer den absoluta majoriteten av leveranserna fram inom utlovad tid.

Vilka leksaksbutiker har snabbast leverans?

Det finns flera butiker som erbjuder leverans samma dag om man lägger en order tidigt. Däremot gäller det att du bor på rätt ställe i Sverige där de leveransföretagen arbetar. Däribland är Lekmer.se (via Best) och …

Kostar det extra för att få snabb leverans?

Det varierar, ibland är de fraktalternativ som är snabbast dyrare, ibland är det samma och ibland är det fri frakt.