Läser just nu
Aquaplay
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Aquaplay

Aquaplay - den roligaste vattenleken

Utvecklande och rolig vattenlek för alla barn! Vi tipsar om de bästa Aquaplay-lekseten!

Kanske känner du som är vuxen igen Aquaplay från din förskoletid? Jag är själv uppväxt på 80-talet och kommer ihåg att vi hade Aquaplay på förskolan på min tid. Aquaplay startade redan 1977 och är ursprungligen ett svenskt företag.

Likt en tågbana bygger du ihop Aquaplay med olika delar. Det fiffiga är att du kan bygga ihop nya och gamla set och du kan även köpa enstaka delar styckvis. Det finns alltså inget som sätter stopp på hur stor vattenbana du bygger.

Genom att använda vattenhjulen skapar du strömmar för båtarna och med pumparna kan du bygga en egen sluss. Detta är rolig vattenlek för alla åldrar – dessutom är det utvecklande och lärorikt! Kan det bli bättre?

Aquaplay Rea

Det kan löna sig att vänta på reor på Aquaplay. En del leksaksbutiker har då och då olika kampanjer där man till exempel en rabattstege där man får olika rabatter beroende på köpsumma. Ibland kan det vara en procent på hela köpsumman. Vid dessa tillfällen kan man ibland fynda Aquaplay till riktigt bra priser.

Butiker med bästa priser på Aquaplay?

Vi har upptäckt att man kan göra riktiga fynd på Amazon när det gäller Aquaplay. Vissa set kan man hitta flera hundra billigare än den näst billigaste butiken. Ett exempel är Aquaplay Mountain Lake som man på Amazon vid detta tillfälle kunde hitta för 682 kronor, i näst billigaste butik kostade det 849 kr. Alltså cirka 20% billigare på Amazon. Amazon har dessutom fri frakt när man handlar för minst 229 kronor.
[klicka här för att se alla Aquaplay hos Amazon]

AquaPlay Bärbar Slussbox Kanalsystem
Smidig förvaring i låda

Aquaplay Bärbar Slussbox

“Perfekt startset som har allt man behöver”
Produktinfo
Detta är ett relativt Aquaplay-set men som ändå har alla de roliga funktioner som Aquaplay erbjuder (pump, båt, kran och vev med mera). Det unika med detta set är att det går att plocka isär och vika ihop till en låda; perfekt för att enkelt kunna ta med sig eller för smidig förvaring. Trots den lite speciella utformningen som en låda så går det att använda detta set för att bygga vidare om man köper fler delar eller ett annat Aquaplay-set.

Aquaplay Startset

AquaPlay Mountain Lake
Just nu det mest eftersökta!

Aquaplay Mountain Lake (1542)

Produktinfo
Detta är enligt statistiken en av de mest eftersökta Aquaplay-lekseten just nu! Vi gillar det också, det innehåller alla de klassiska sakerna så som vatten-hjulet, pumpen och slussen. Använd slussen för att hissa upp båtarna till toppen av berget, när de är på plats öppnar du forsen nedför branten och båten åker i ett huj ner tillsammans med vattnet. Detta lekset bäddar för många timmars rolig lek och passar alla barn från cirka 3 år och uppåt!
AquaPlay Amfie World Kanalsystem
Stort och prisvärt lekset

AquaPlay Amfie World

“Flera lekstationer gör att det passar för lek med flera barn samtidigt!”
Produktinfo
Detta stora lekset från Aquaplay har flera “lekstationer” med bland annat sluss, bro och kran. Flera fordon ingår, däribland två båtar och en amfibiebil. Figurerna Bo, Wilma, Lotta och Nils ingår också. De två största delarna blir en praktiskt förvaringsväska när du tar isär kanalsystemet. Genom att snurra med veven skapar du strömmar som förflyttar båtarna. Ett roligt sätt att lära sig om vatten på! Med pumpen skapar du en sluss där du kan hissa upp båtarna.
AquaPlay 8700001547 - Aquaplay AdventureLand - Kanaler, Grottor och Vattenfall
Hiss, vattenfall och häftig rutschkana!

Aquaplay Adventure Land

Produktinfo
Detta roliga Aquaplay-set har flera spännande funktioner, eller vad sägs om vattenfallet, vattenrutschkanan eller vattensprutan? Ingår två båtar och två figurer och det passar givetvis att bygga ihop med andra Aquaplaydelar!

Alternativ till Aquaplay?

Aquaplay är (i alla fall i Sverige) absolut störst när det gäller vattenbanorna, men det finns även andra tillverkare med liknande lekset. Här är tillverkaren BIG störst som har en ganska prisvärd vattenbana som heter Big Waterplay Niagara. De har också en med Greta Gris-tema; Simba Big Waterplay Peppa Pig Holiday.

BIG Waterplay Set Amsterdam
Stort lekset från BIG

BIG Waterplay Set Amsterdam

Produktinfo
Detta lekset från BIG påminner mångt och mycket om Aquaplays set. Detta är ett rejält set med hela 60 delar och kan byggas ihop på en mängd olika sätt. Skapa strömmar med vevarna och se hur båtarna åker runt “av sig själva”. Det finns även två pumpar och slussar, en lyftkran och flera båtar.
Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp