Läser just nu
Greta Gris-leksaker
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Greta Gris-leksaker

Greta Gris

Häng med på roliga, spännande och lärorika äventyr med den grymtande glada Greta Gris – en populär seriefigur älskad av barn över hela världen. Leksaker och figurer från Greta Gris härliga värld passar utmärkt för de lite yngre barnen, och inspirerar till fantasifull och kreativ lek med alla favoriterna från TV-serien. Tuta och kör med Pappa Gris deluxe-bil, bjud hem alla Gretas vänner till ett alldeles eget Greta Gris-hus och plaska med badleksaker i form av lillebror Georg och Greta i badkaret. Greta Gris värld är färgglad, skojig och full av bus och lek – perfekta leksaker till små leksugna krabater. 

Bra att tänka på när du väljer Greta Gris-leksaker

Greta är en mycket populär liten gris och inom produktsortimentet för serien finns en hel del roliga och pedagogiska leksaker att välja mellan. Eftersom Greta Gris är en serie som kanske främst tilltalar lite yngre barn, är leksakerna inom kategorin framtagna och anpassade för att fungera till barn redan från 3 års ålder. En del av leksakerna, som t ex Pappa Gris snabba deluxe-bil och Gretas mysiga hus, kan innehålla smådelar – något som kan vara bra att tänka på om barnet är lite yngre. 

Välj passande Greta Gris-leksaker utifrån barnets ålder

Leksakerna från Greta Gris värld erbjuder härliga pedagogiska möjligheter för ditt barn att utveckla sin fantasi, sin kreativitet och sin förmåga att lära genom lek. För de allra minsta småttingarna kan Gretas roliga badleksaker vara ett utmärkt alternativ att börja med – perfekta att plaska runt med, i bra storlek och utan några lösa smådelar. Gosedjur brukar också vara populära bland de allra minsta – en mjuk och mysig Greta blir en uppskattad sovkompis hos såväl de allra yngsta barnen, som de lite äldre.

När barnet börjar bli lite äldre brukar rollekar bli väldigt populärt. Låt ditt barn skapa sin egen sagovärld med figurer av Greta, Mamma och Pappa Gris, lillebror Georg och alla Gretas klasskompisar – och hitta på spännande äventyr i Gretas dockhus, på utflykt med Gretas tåg eller med Pappa Gris röda bil. 

Prisklasser och kvalitet

Samtliga Greta Gris-leksaker är framtagna med fokus på barnets säkerhet, god kvalitet samt utvecklande och rolig lek. Priserna kan skilja sig något åt beroende på om du köper mindre badleksaker, figurer i plast eller Greta Gris stora dockhus i trä – men kvaliteten är genomgående hög för att sakerna ska kunna tåla mycket bus och bidra till glädjefyllda lekar under många år. 

Greta Gris gosedjur

Det perfekta valet till de allra yngsta Greta Gris-älskarna. Gosedjuret är ca 30 cm stort, tillverkat i mjukt och härligt tyg och föreställer Greta Gris hållandes i sin favoritnalle. Greta Gris gosedjur är tillverkat med sydda detaljer såsom t ex mun, ögon och nos – och är därför säker att använda redan från 6 månaders ålder. Greta Gris gosedjur med nalle blir en trygg och mysig sovkompis, men är också lagom stor och greppbar för att kunna bäras med av det lilla barnet på såväl små som stora upptåg.

Greta Gris deluxe-bil

Sladda iväg på äventyr med familjens fina röda bil och ät picknick med Greta Gris och Mamma Gris. I bilen får hela familjen Gris plats, och i bakluckan gömmer sig en resväska, ett campingbord, picknick-tillbehör och en liten grill. Greta Gris och Mamma Gris följer med i paketet, medan lillebror Georg och Pappa Gris kan köpas till separat. Bilen, figurerna och de små tillbehören är alla tillverkade i tålig plast och passar till barn från 3 år och uppåt. Deluxe-bilen är ungefär 21 cm lång och 10 cm hög, i samma häftiga cabrioletmodell som i serien och med roliga funktioner som en musik- och ljudknapp på den lilla ratten.

Greta Gris skrattande gosedjur

En extra rolig och kittlande härlig leksak för alla små Greta Gris-fans där ute. Greta Gris skrattande gosedjur kan både låta och röra sig och kommer snabbt att bli en given favorit för ditt barn. När barnet kramar Greta Gris eller trycker henne på magen, kommer hon att falla bakåt och tjuta av skratt med viftande armar och ben – precis som på TV. Gosedjuret är tillverkat i mjukt tyg, mäter ungefär 23 cm på höjden och är CE-certifierat. För ljud- och rörelsefunktionen krävs 3xAA-batterier som följer med i förpackningen vid köp.

Greta Gris tåg

Låt Greta och hennes klasskompisar kliva ombord på Fröken Kanins gulliga lilla tåg, och ta en tur ut på äventyr. Fröken Kanin sitter längst fram i loket och kör tåget, medan Greta och hennes vänner kan ta plats i vagnen där bak och titta på den fina utsikten eller roa sig med lek och bus. I detta set följer lok, tågvagn, Greta Gris och Fröken Kanin med – men de andra små figurerna kan naturligtvis köpas till separat. Setet innehåller en del smådelar vilket gör att det inte är lämpligt för barn under 3 år.

Greta Gris deluxe-hus

Greta Gris deluxe-hus är precis som Gretas hus i tv-serien utrustat med sovrum, kök, badrum och tv-rum. Det här stora och roliga dockhuset är i två plan, med en tillhörande trappa till övervåningen och små fina möbler som hör till. En Greta Gris-figur följer också med, som naturligtvis kan kompletteras med att köpa övriga familjen Gris och alla Gretas vänner separat. Greta Gris deluxe-hus passar perfekt för barn som vill återskapa Gretas härliga äventyr från serien och böckerna, eller som vill hitta på egna spännande äventyr åt Greta, Georg och alla de andra. Huset kan öppnas upp vid lek och fällas ihop som en smart förvaring av alla figurer och tillbehör när det inte används eller ska flyttas.

Greta Gris dockhus i trä

Ett stort och mycket fint dockhus i trä – den perfekta presenten till alla små och stora Greta-fans. Greta Gris dockhus i trä är ett hus i tre våningar, med många olika rum och massor av möjligheter till fantasifulla och roliga lekar. Låt Greta och lillebror Georg lyssna på en vaggvisa i barnrummet, laga mat på den lysande spisen i köket, se på film i vardagsrummet med hjälp av en mobilhållare till din telefon eller smyga in i Mamma Gris kontor där ett teleskop och en lysande datorskärm finns. Till huset medföljer Greta och Georg, massor av fina små möbler och roliga tillbehör och småprylar. Komplettera med fler figurer och Gretas deluxe-bil för en komplett Greta Gris-värld.

Greta Gris-figurer Familjen Gris

Köp hela grymtande familjen Gris på en gång! I detta set medföljer Greta Gris, Mamma Gris, Pappa Gris och så lillebror Georg förstås. Figurerna är i plast, med fina små detaljer och de passar perfekt att använda tillsammans med andra leksaker ur Greta Gris-sortimentet. Det här leksakssetet passar även till lite yngre Greta Gris-älskare, eftersom figurerna är tillräckligt stora och inga lösa eller avtagbara smådelar finns. Ta med hela familjen Gris på äventyr, bus och upptåg – eller lek med dem var för sig. Endast barnets fantasi sätter gränser!

Greta Gris badleksaker

Greta Gris och Georg älskar att vara ute och plaska i lerpölar – men då måste man bada efteråt. De här badleksakerna föreställer Greta, Georg och Georgs gosedjursdinosaurie täckta av lerfläckar från topp till tå alla tre. När badleksakerna tvättas med den medföljande lilla handduken i varmt vatten försvinner de leriga fläckarna på ett magiskt sätt, och Greta Gris och lillebror blir rena och fina igen. Badleksakerna passar till barn som är 18 månader eller äldre, och är man på riktigt bushumör kan de också användas som små roliga vattensprutor.

Vilka karaktärer finns det i Greta Gris?

I den roliga och mysiga serien om Greta Gris finns förutom Greta själv också familjen Gris som består av lillebror Georg, Mamma Gris, Pappa Gris och Morfar Gris. Greta älskar att leka med sina vänner och hon har ett helt gäng att hålla reda på – Lena Lamm, Karin Kanin, Molly Mullvad, Emily Elefant, Katja Katt, Vera Varg, Sonja Zebra, Pelle Ponny och Rune Räv. Den snälla och påhittiga fröken i skolan heter Fröken Kanin.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp