Läser just nu
Roligaste Vattenleksakerna i sommar

Roligaste Vattenleksakerna i sommar

Roligaste vattenleksakerna utomhus

Vattenlek är något som alla barn uppskattar och något som lockar barnen utomhus. Vattenleksaker är alltså en perfekt sysselsättning för barn i alla storlekar, speciellt under varma sommardagar. Inte enbart har barnen kul tillsammans, men de kan även svalka ner sig när hettan känns olidlig. Att leka med vatten är något som ofta fascinerar barn och det tilltalar alla åldersgrupper. Med vattenleksaker kan barn leka med vatten på ett underhållande och säkert sätt. 

Det finns vattenleksaker som passar alla åldersgrupper och som hela familjen kan ha kul tillsammans med. Vattenleksaker passar perfekt för att både leka i grupp och ensam. Det hjälper till att utöka fantasin hos barnen och hjälper dina barn att komma utomhus för att ha kul. Att barn får leka utomhus är kul, men under väldigt varma dagar är det svårt att få ut barnen ur huset. Med vattenleksaker är det enklare att få barnen utomhus och njuta av deras utomhusmiljö. Idag spenderar de allt mer tid inomhus, men med underhållande vattenleksaker kommer det att bli enklare att få barnen utomhus. 

Vattenballonger

Vattenballonger är inte enbart uppskattade av barn, utan ett roligt vattenballongskrig får hela familjen att skratta och även att röra på sig. Det är ett perfekt sätt att få barnen ut i trädgården under en varm sommardag, och även involvera vänner och grannar i. Vattenballonger behöver heller inte heller ta lång att fylla upp, utan det finns idag ballonger du kan fylla upp tillsammans. Du lägger ballongpaketet i vattnet, ansluter en vattenslang och på 60 sekunder kan du fylla upp 100 vattenballonger. När de är fyllda med vatten sluter sig ballongerna av sig själva. Många av dessa går även att återvinna och är biologiskt nedbrytbara. Se också vår artikel om de bästa vattenpistolerna här.

Aquaplay

Aquaplay leksaker är något som varje hushåll behöver. Det finns ett brett alternativ av vattenleksaker från Aquaplay som rekommenderas från 3 år och uppåt. Aquaplay erbjuder lekset som du kan fylla med vatten. De säljer även figurer som går att leka med i vattnet. Fördelen med Aquaplay är att det inte enbart går att använda dessa utomhus utan även inomhus. Detta är ett säkert sätt för barn att leka med vatten och använda deras fantasi.

Vattenbord

Ett vattenbord är en perfekt leksak för de mindre för att både kunna leka med vatten och sand utan några risker. Vattenbord kommer i olika modeller och storlekar som låter dina barn använda sin fantasi medan de leker. Det finns allt från billiga modeller till väldigt avancerade, välj efter eget tycke och din barns intresse. Borden är enkla att förflytta och kan både användas inomhus och utomhus. Vattenbord är rekommenderade för barn från 3 år och uppåt.

Vattenspridare till studsmatta

Studsmattan är en stor favorit bland barn och är en utmärkt aktivitet när man vill spendera tid utomhus och samtidigt få bränna energi. Att köpa en vattenspridare till studsmattan kommer att göra deras lek ännu roligare än innan. Det är det bästa av två världar. Det gör att barnen kan studsa på studsmattan även under varma sommardagar. Förutom att svalka ner barnen gör det även det mycket roligare med vatten på studsmattan. Vattenspridaren ansluts till din trädgårdsslang och du fäster den på studsmattans skyddsnät.

Vattenrutschkana

Med en vattenrutschkana kan du förvandla din trädgård till ett äkta äventyrsland för barnen. Du kopplar enkelt ihop din vattenrutschkana med din vattenslang och barnen kan ha kul hela dagen. Det är inte enbart ett bra sätt att svalka sig en riktigt varm dag utan också underhållande. Barnen kan tävla om vem som kommer fram snabbt, och vem som kan göra roliga tricks. Det är bara för barnen att kasta sig ut på vattenrutschkanan och glida framåt i vattnet. Det passar barn från 4 år och uppåt. Vi har också en hel artikel som bara handlar om de bästa vattenrutschkanorna för trädgården.

Bestway Lekpool Sunnyland Splash

Under varma dagar finns det inget bättre för barnen än att kunna svalka sig i en pool. Med en Bestway Lekpool Sunnyland Splash svalkar barnen ner sig samtidigt som de kan sysselsätta sig med olika aktiviteter. Denna kommer med en vattenrutschkana som är avtagbar. Den kommer också med en säkerhetslina och införingsskydd. I mitten finns en fontän som kommer att underhålla ditt barn under många timmar. Den rekommenderade åldern är från 2 år och uppåt.

Vattenspridare Gigantisk regnbåge

Vilka barn älskar inte regnbågar? Vad är ännu bättre än en regnbåge? Jo, en regnbåge som också är en gigantisk vattenspridare. Med dessa kan du förvandla hela trädgården till ett stort poolparty. Du kopplar enkelt ihop vattenspridaren tillsammans med en vanlig trädgårdsslang och du får också med ett förankringsset. Den gigantiska regnbågen är 1,80 meter hög och 2,66 meter lång så barnen kan springa igenom den och ha kul under en hel dag.

Splash Water Zone Vattenpark

Istället för att dra med familjen till ett vattenland kan du istället köpa hem en Splash Water Zone Vattenpark. Det är ett perfekt tillskott till trädgården som gör alla sommardagar och alla kalas mycket roligare. Splash Water Zone Vattenpark har allt: hoppborg, uppblåsbar pool och en vattenrutschkana för barnen att åka ner för. Det finns även en klättervägg och en vattenkanon för att göra det hela mycket roligare. Det är den perfekta kombinationen mellan att ha kul och att svalka ner dig under varma dagar. Denna passar perfekt för barn mellan 5-10 år.

Step 2 Vattenfall – Vattenlek

Ett Step 2 Waterfall passar för barn från 1,5 år och uppåt. Det är en underhållande vattenleksak som passar perfekt i trädgården. Det är en leksak som flera barn dessutom kan leka på tillsammans. Barnen fyller på vatten i en hink från basen och häller sedan över toppen och då kommer vattenfallet igång. De kan arbeta tillsammans för att få igång flödet i hela vattenlabyrinten. Det är bara att låta fantasin flöda. Tillbehör som hinkar och trattar tillkommer också.
Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2020 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp