Läser just nu
De bästa vattenpistolerna

De bästa vattenpistolerna

Tröttnat på vattenpistoler som inte ens håller en sommar? Vi har också tröttnat på vattenpistoler som inte håller måttet; som börjar läcka efter några gångers användning; är svåra att fylla på eller som helt enkelt knappt ger en vattenstråle att prata om. Vi har valt ut några favoriter av riktigt bra vattenpistoler så du kan göra ett väl avvägt köp nästa gång. En lite dyrare vattenpistol som håller i flera år gör inte bara leken mycket roligare – det blir också en mycket bättre investering (och mindre plast till återvinning).

Bästa vattenpistolen?

När vi har testat dagens vattenpistoler har vi kommit fram till att det finns ett gammalt klassiskt märke som fortfarande håller måttet. Om du är en förälder kanske du känner igen märket Super Soaker? Jag hade i alla fall en Super Soaker 50 (se bild här bredvid) när jag var barn och suktade efter de större modellerna. Men en sak som var säker var att den höll i flera år och dessutom var den kraftfull!

Super Soaker 50

Super Soaker ägs idag av NERF (som gör de populära leksaksvapnen som skjuter skumgummipilar) och de heter numer NERF Super Soaker. Generellt håller de en god kvalité och nedan kommer vi att presentera några olika modeller som alla har olika funktioner – men gemensamt för alla är att de har en bra kvalité.

NERF Super Soaker Flashflood

NERF Super Soaker Barracuda

NERF Super Soaker Hydra

NERF Super Soaker Tornado Scream

En vanlig PET-flaska blir ny ammunition


NERF Super Soaker Bottle Blitz

Klassisk vattenpistol med Fortnite-tema


NERF Super Soaker Fortnite HC-E

cirkapris
180kr

Här kan du köpa NERF Super Soaker Fortnite HC-E

Det perfekta startkittet


NERF Super Soaker Floodtastic 4-pack

cirkapris
350kr

Med en liters vattenkapacitet


NERF Super Soaker – Fortnite TS-R

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.

Ta mig upp