Läser just nu
#SNAPSTAR dockor

#SNAPSTAR dockor

De nya dockorna med det moderna namnet #SNAPSTAR. Vi upptäckte dem i samband med att de blev nominerade till ”Årets leksak skolbarn” (6-10 år). När de sedermera också vann kategorin var vi tvungna att ta en närmare titt på dom.

Här kommer modedockorna som kommer att ta över sociala medier!

Juryns motivering till Årets leksak skolbarn

Gjorda för att posera och fotas

Vad skiljer då dessa dockor mot alla andra typer av dockor i ”Barbie-format”? För att få ut det mesta av #SNAPSTAR behöver du ladda ner appen (den är gratis). Till varje docka medföljer det en så kallad ”greenscreen”; en grön bakgrund samt ett stöd. Greenscreenen används som bakgrund när du fotar och poserar din docka i appen. Du kan sedan byta ut bakgrunden digitalt i appen. Det medföljande stödet underlättar när du vill posera din docka i olika positioner. Dockorna har hela 14 rörliga leder leder för att kunna posera i oändligt många olika positioner, tack vare det medföljande stödet är det relativt lätt att få dockan att stå upp i den position du önskar.

#SNAPSTAR-appen

Appen; SNAPSTAR STUDIO är gratis att ladda hem och finns för iOS (iPhone och iPad) samt Android. Det är i appen du lägger den sista finishen till din docka. Byt ut bakgrunden, lägg till smink och lägg till stickers, du kan till och med byta frisyr. Du kan sedan dela dina bästa foton med dina vänner.

Det går såklart bra att leka med dockan utan appen!

6 olika varianter

Till varje docka ingår trendiga kläder och någon form av accessoar. Här presenterar vi dom olika dockorna som finns hittills. Dockorna är cirka 25 cm långa.

Det finns några som klagat på att framförallt Yuki-dockan lätt tar åt sig färg från sina mörka kläder.

#SNAPSTAR Aspen
#SNAPSTAR Dawn
#SNAPSTAR Echo
#SNAPSTAR Izzy
#SNAPSTAR Lola

#SNAPSTAR Yuki

Vart köper man #SNAPSTAR-dockorna?

De har börjat dyka upp hos flera svenska leksaksbutiker och priset ligger runt 300 kronor. Lagerstatusen varierar hittills men här är ställena vi har hittat som har de i lager hittills.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2020 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp