Läser just nu
Frost 2 leksaker

Frost 2 leksaker

Det är dags för långfilm nummer 2 av den omåttligt populära Frost/Frozen. I Sverige har den premiär på juldagen (25 december), så vad passar inte bättre än att laddat upp med nya leksaker från Frost 2 på julafton dagen innan?

Kort om handlingen i Disney Frost 2

Ska vi få förklaringen till varför Elsa föddes med magiska krafter? Anledningen hotar hennes rike och hon måste ut på en farlig resa med Anna, Kristoffer, Olof och Sven – vi kan bara hoppas att hennes krafter är starka nog!

Nya Frost-leksaker

Nu har nya Frost-leksaker börjat dyka upp i leksaksbutikerna lagom till julen 2019 – vi guidar dig till de bästa nyheterna här.

LEGO Frost 2

LEGO har såklart flera nya byggset med Frost 2-tema. Detta är våra favoriter.

Arendal Slottsby, 41167

Ett härligt LEGO-set med drygt 500 delar som passar 5år och uppåt (enligt LEGOs rekommendationer). Förutom det vackra slottet ingår flera tillbehör, bland annat en båt, marknadsstånd och en mängd möbler till slottet. Slottet är 30 cm högt och 30 cm brett. De tre våningarna kan tas loss och flyttas om vilket gör det lätt för flera att leka med det samtidigt. Minidockorna Elsa, Anna och Kristoffer ingår + en katt och två fåglar.

Elsas smyckesskrin, 41168

Elsas fantastiskt dekorerade smyckeskrin. Elsa och och vattenanden Nokk ingår. Smyckeskrinet är 23 cm högt, 15 cm brett och 12 cm djupt. Rekommenderas till 6 år plus och är uppbyggt av 300 delar. 2 LEGO-ringar ingår.

Elsas magiska ispalats, 43172

Med drygt 700 delar är detta ispalats och tillbehör uppbyggt. Förutom ispalatset ingår minidockorna Anna, Elsa, Olof, Marshmallow och 4 snowgieminifigurer. Palatset är 31 cm högt, 30 cm brett och 19 cm djupt och rekommenderas för 6 år +. Många roliga tillbehör medföljer som släde med 3 vagnar, skjutbar bro, roterande trappa, snöborg och gungbräda samt möbler till slottet.

Officiella dockor från Frost 2

Det har såklart kommit nya versioner av Anna, Elsa & Kristoff från Frost 2, givetvis klädda i kläder från den nya filmen. De finns i ”barbie-storlekar” men också i gosedjurs-form i två olika storlekar; Disney Frozen 2 Chunky 25 cm och 43 cm.

Arendal slott dockhus

Ett nytt Arendal-slott i ett format som passar de större plastdockorna finns nu också, med 4 våningar, 7 rum och 14 tillbehör. Det mäter hela 152 centimeter på höjden.

Denna artikel är under utveckling – fler Frost 2-leksaker tillkommer efter hand!

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2020 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp