Läser just nu
Stranger Things – Upp och ner – i LEGO [75810]
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Stranger Things – Upp och ner – i LEGO [75810]

Wow! Ännu ett superset från LEGO. Gillar du Stranger Things? Gillar du LEGO? – Då är detta drömmen för dig! Med massvis med detaljer från den populära Netflix-serien tillsammans med hela 8 Stranger Things-figurer och närmare 2300 bitar är detta inget man bygger i en handvändning. Rekommenderas ålder är 16+, men givetvis går denna bra att bygga om man är yngre och har tålamodet. Annars rekommenderas det som ett roligt projekt med vuxen och barn tillsammans. Är man två som bygger kan man bygga varsin värld samtidigt (vanliga och up-side-down).

Settet innehåller både den vanliga världen och den betydligt läskigare “upside-down”. Det blir en härlig spegelliknande syn när den är färdig och det går att vända hela LEGO-settet för att utforska båda världarna. Med unika detaljer som julgransbelysningen på väggen (tillsammans med en light-brick som sprider riktigt ljus på väggen för extra effekt) till Hoppers polisbil.

Priset just nu ligger på 2299kr och är faktiskt billigast att köpa just från LEGOs egna webbutik, dessutom med fri frakt.

https://www.lego.com/sv-se/product/the-upside-down-75810

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp