Läser just nu
LEGO har släppt höst/vinter-nyheterna 2019

LEGO har släppt höst/vinter-nyheterna 2019

Det kliar alltid i fingrarna när LEGO släpper sin katalog med nyheter. Vi går igenom de LEGO-nyheter vi tycker är mest intressanta och skriver kort om de nya serierna som kommer.

Inte helt oväntat är det en del nya set med jultema då dessa nyheter gäller andra halvåret 2019 så kommer många av de nya sätten givetvis bli julklappar för 2019.

Toy Story 4 som har premiär sommaren 2019 har fått flera nya LEGO-set samt Frost/Frozen som ju har en ny film med premiär i vinter; Frozen 2. Här kan vi bland annat hitta en ny stor version av Elsas ispalats.

På LEGO Friends-fronten kan vi hitta de nya Heart Box-serierna. Mindre byggsatser i form av askar i hjärtform; vi får vissa Polly Pocket-vibbar här. Detta kan säkert bli en favorit till barnkalasen där budgeten är lite snävare. Bra tycker vi!
Mias trädkoja som var en tidigare favorit har fått en uppgradering i form av Mias hus (Mias trädkoja finns också kvar).

LEGO City som är mångas favoritserie har fått flera nya rymdset, även brandkår, poliskår och träskpolisen har såklart fått nya set.

Marvel fortsätter samarbetet med LEGO och nu kommer det helt nya Spiderman och Avengers-LEGO-set.

Jurassic World-LEGOt verkar ha blivit en favorit hos många så där fortsätter det också komma nya LEGOset.

LEGO Movie Maker

LEGO Movie Maker är ett litet speciellt set där du själv kan skapa en LEGO-film. Allt du behöver utöver LEGO-settet är en mobiltelefon. Det ingår en bakgrund, 9 karaktärer från LEGO Filmen 2, ett kamerastativ för telefonen, fordon och mycket mer. Själva appen för att skapa filmer med ingår givetvis också.

LEGO Hidden Side

Att LEGO experimenterar med smartphones och liknande är antagligen ingen nyhet för dig. “Hidden Side” är deras senaste försök inom AR (augmented reality). Med hjälp av en app på en mobiltelefon så kommer byggena till liv på ett helt nytt sätt. Att använda appen är inget krav utan ger en extra dimension när ditt LEGOset är färdigbyggt. Totalt kommer LEGO med 8 nya set med Hidden Side och appen är kostnadsfri att tanka hem. Man utlovar även kontinuerliga uppdateringar.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp