Läser just nu
LEGO släpper nytt Mindstorm-set, Mindstorm Robot Inventor
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

LEGO släpper nytt Mindstorm-set, Mindstorm Robot Inventor

LEGO Mindstorms Robot Uppfinnare

Idag (15 oktober 2020) släpper LEGO (äntligen!) ett nytt MINDSTORM-set vid namn LEGO MINDSTORMS Robot Inventor 51515. Det var nu 7 år sedan förra MINDSTORM (V3) släpptes och det nya kittet har en mängd spännande nyheter!

Det äldre lite begränsade programmeringsförfarandet är ersatt med stöd för Scratch och Python för de lite mer erfarna programmerarna. Du kan till och med koppla in en Playstation-kontroll och styra din skapelse med.

I Robot Inventor ingår beskrivningar för 5 olika unika robotar och fordon. De egna möjligheterna utöver dessa är såklart oändliga och räkna med beskrivningar kommer att spridas friskt av kreativa LEGO-byggare!

Har du kommit i kontakt med LEGO Boost? Då är detta den perfekta uppföljaren! Passar från cirka 10 år och uppåt.

Vad innehåller LEGO Mindstorms Robot Inventor?

Detta kreativa LEGO-kit innehåller närmare 1000 delar varav några är är en intelligent hubb, 4 stycken motorer, färgsensor, 5×5 LED-skärm, gyro, högtalare och avståndssensor. Uppladdningsbart batteri ingår.

Vad kostar LEGO Mindstorms Robot Inventor?

Rekommenderat pris från LEGO är 3995 kronor men går i dagsläget att hitta något billigare. Kanske dags att säkra årets julklapp så länge den finns i lager?

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp