Läser just nu
Pyjamashjältarna leksaker
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Pyjamashjältarna leksaker

Pyjamashjältarna Leksaker - Köpguide

Pyjamashjältarna är från tv-serien för barn med samma namn. Det är tre stycken vänner som på nätterna förvandlas till just pyjamashjältarna. De heter Ugglis, Kattpojken och Gecko under natten då de bekämpar brott och på den vägen lär sig många viktiga lärdomar. 

Dessa kommer som leksaker i olika former och har blivit populära i Sverige sedan serien lanserades år 2016. Dessa finns som småfigurer som barnen kan samla på, men även som andra typer av leksaker så som exempelvis bilar, dockor, lampor, lekset och maskeraddräkter. 

Figurerna har blivit ett stort samlarobjekt och ofta vet man inte vilken figur som kommer i förpackningen när man köper den i butik. Det blir en överraskning för barnet och det är nog en viktig del med själva uppackandet av leksaken. Många barn har suttit otaliga timmar framför youtube och tittat på när andra öppnar olika små förpackningar med leksaker. Det ger en spänning och det är kanske därifrån som barnen har fått upp ögonen för just denna typ av leksaker. 

Maskeraddräkter

Man kan numer inte bara leka med de olika figurerna från pyjamashjältarna utan man kan även klä ut sig till sin egen personliga favorit av dem tre. Oavsett vilken som är just ditt barns favorit av dem tre olika pyjamashjältarna så finns de alla att köpa, både i butik och online. Barnen kan leka tillsammans och låtsas att de bekämpar brott och orättvisor, med hjälp av dessa maskeraddräkter.

Lekset med pyjamashjältarna

Självklart så finns det även ett hus, eller ett lekset med hus och figurer som innehåller dessa små hjältar och deras högkvarter. Det är ett stort och roligt lekset för alla de barn som gillar pyjamashjältarna och deras upptåg. Huset och detta lekset erbjuder mängder med möjligheter, som förstärks av den ljud och ljusfunktion som finns med. Själva huset går att öppna upp så att det förvandlas till de små hjältarnas kontrollcenter. Två små figurer, kattpojken och Romeo ingår i paketet med huset, vill man ha de andra också så går de att köpa till extra. Längst ned i detta hus så finns det ett särskilt rum, en fängelsecell, där pyjamashjältarna kan förvara sin skurk som de har fångat. Leksetet går på ett enkelt vis att fälla ihop och plocka undan när barnen inte längre leker med det för stunden.

Pyjamashjältarnas sökfordon

Vill man utöka sin samling av leksaker från pyjamashjältarna är ett sökfordon precis vad man behöver. Med hjälp av denna bil som också kallas pj seeker, så kan barnet låtsas och leka att den är en pyjamashjälte som åker runt och fångar in skurkar. Den bilen används i tv-serien och barnen kommer tycka att det är superkul att ha en likadan. Den har ljud och ljuseffekter som gör det hela ännu mer effektfullt och spännande för barnen när de leker med den. När man köper denna nya häftiga lastbil så följer det även med en kattpojken-figur. Den är rekommenderad från tre års ålder pga smådelar.

Pyjamashjältarna samlarfigurer

Det finns självklart samlarfigurer av de små superhjältarna i pyjamas också. Både hjältar och skurkar finns att tillgå i sortimentet. Man får ju som skrivet ovan ofta med någon av de tre olika hjältarna när man köper någonting annat från sortimentet men om man vill köpa bara figurerna utan något tillbehör så finns det också. De säljs ofta i flerpack och med någon ytterligare figur än bara pyjamashjältarna. Vad man kan göra med dessa små miniatyrfigurer är egentligen en oändlig möjlighet då det bara är barnets egen fantasi som sätter gränser. Men ofta vill gärna barnen ha med något annan typ av fordon eller hus från serien, som de kan leka i med sina små gubbar.

Små leksaksbilar

Vill man utöka sitt eget sortiment av pyjamashjältar-leksaker, så finns det en mängd olika små bilar att köpa till för just era pyjamashjältar att åka runt i. Det finns en del olika färger och modeller. Ugglis har till exempel en så kallad uggleglidare som hon åker omkring i ifall hon åker ensam, den är röd och ser ut att ha vingar på sidorna. Gecko har sin geckomobil som är grön och väldigt snabb, vilket kan vara bra när man ska ut och fånga elaka skurkar. Det finns även lite större bilar som barnen kan åka på själva. De har klistermärken och andra egenskaper och utseenden som är taget från pyjamashjältarnaserien. Dessa kan barnen sparka med benen i för att komma framåt och leka att de är en av pyjamashjältarna.

Vad heter de olika pyjamashjältarna?

Gecko som är den gröna pyjamashjälten, han heter egentligen Jens och är sex år gammal. 

Ugglis den röda hjälten i pyjamas heter egentligen Amanda och är även hon sex år. 

Kattpojken heter Oscar och är lika gammal som de andra två. De tre barnen bor alla grannar och är klasskamrater då de går i skolan tillsammans. De bekämpar brott och ser till att gatorna är fria från skurkar om nätterna. 

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp