Läser just nu
Pop It Fidget leksaker
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Pop It Fidget leksaker

Pop It Fidget-leksaker

Fidgetspinner blev ju oerhört populära fort men nästan lika snabbt försvann intresset. Den senaste “fidget”-trenden är Pop It eller “låtsas-bubbelplast”.
Helt enkelt en silikonbit med “bubblor” som du kan poppa. När ena sidan är klar vänder du på den och fortsätter … i all oändlighet. När du poppar låtsasbubblorna uppstår ett litet pop-ljud, därav namnet “pop” it.

Varför blev detta populärt?

Känslan av att poppa bubbelplast gillar väl alla? Att kunna göra det i all oändlighet verkar locka många. Sedan sprids videos med Pop It Fidget-leksaker snabbt via Sociala medier som Tik-Tok men även på Youtube.

Men gemensamt med andra fidget-leksaker så är tanken att dessa ska sysselsätta de som har svårt att hålla händerna i styr – att slappna av – något att pilla med helt enkelt. Stressa ner genom att sitta och poppa bubblor helt enkelt.

Vad kostar Pop It Fidget?

I dagsläget kostar en Pop It från cirka 50 kronor och upp till cirka 200 kronor beroende på utförande och storlek. Vi skulle inte rekommendera någon att köpa en Pop-It för runt 200 kronor, det är ett överpris sett till tillverkningskostnad och funktion. Däremot kan vi förstå att de i dagsläget kostar runt en hundring då det är många led som vill få betalt, men ungefär där skulle nog vår smärtgräns gå. Räkna med att dessa Fidget-leksaker blir betydligt mycket billigare när den värsta hypen har lagt sig.

Vad är Pop It tillverkad av?

De vi har sett och provat är tillverkade av silikon och detta verkar vara det allra vanligaste. De är givetvis giftfria och ofarliga. Detta gör den också lätt att tvätta, bara att skölja av och tvätta med lite tvål om det skulle behövas.

När passar det att använda Pop It Fidget-leksaker?

Vid alla tillfällen där det behövs lite avkoppling. Rastlösa barn i bilen? Prova en Pop It.

Pop It Fidget-spel?

Ja, det finns faktiskt folk som har hittat på små spel med dessa Pop It Fidget-leksaker. Till exempel lägga något under en bubbla och tävla om vem som hittar saken först (eller sist). Se vem som är snabbast? Eller tävla om att få din motståndare att poppa den sista bubblan.

Vart beställer man Pop it i Sverige?

Det har börjat dyka upp i allt fler leksaksbutiker i Sverige och det finns ett stort utbud på svenska Amazon där de faktiskt har riktigt bra priser i jämförelse med många andra butiker. Vi har endast valt att lista några från Amazon där Amazon sköter frakten (snabb leverans & inte långsam osäker leverans från Kina).

2-pack Pop-It för 99 kr!

Pop It Fidget Rainbow

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp