Läser just nu
Pokémon leksaker – Samlarkort till gosedjur

Pokémon leksaker – Samlarkort till gosedjur

Pokemon är väldigt populärt här i Sverige just nu. Är det inte samlarfigurer som barnen samlar på så är det pokemon go som de är ute och spelar på sina telefoner. Spelet pokemon go fick en nytändning för ett par år sedan, då alla började spela det igen. Pokemon finns i samlarfigurer, samlarkort, gosedjur och så kallade pokemonbollar. Men det finns idag även böcker som handlar om pokemon, filmer och serier.

Pokemon leksaker är hetare än någonsin

Samlarkort med pokemon

Att samla på olika kort från pokemon är väldigt populärt bland dagens barn och ungdomar. Det finns även pärmar som man kan köpa till för att ha sina samlarbilder i. Dessa pärmar finns även de med bilder och olika motiv på pokemonfigurer på utsidan. Dessa olika typer av samlarbilder kommer i olika storlekar och finns i både styckpack och flerpack. Barnen gillar att kunna samla på sig olika kort för att sedan kunna byta med sina kompisar. Priset på dessa samlarbilder varierar lite grann beroende på hur mycket det är i varje förpackning så klart. Man kan välja att köpa ett stort set eller ett lite mindre sådant. Men vad kan man göra med korten, förutom att det är roligt att samla på något? Barnen kan spela med dessa och förutom att det är en kul sysselsättning så är det även ett bra sätt för barnet att lära sig strategitänkande.

Pokémon mjukisdjur

Det finns lite olika sorters gosedjur när det gäller pokemon, men den som har fått allra störst genomslagskraft är ju självklart Pikachu. Den gula lilla söta figuren är ofta alla barns stora favorit bland alla olika pokemons. Denna samlarfigur är det många barn som vill ha att kunna fånga och krama om och om igen. Den finns att köpa i många olika storlekar och vill man ha en alldeles egen pikachu i supersize så finns det med. De är gjorda i plysch och har ofta en kramvänlig känsla som gör att barnet kan gosa och mysa med den länge.

Samlarfigurer och Battlepack

Självklart så finns det olika små pokemongubbar eller figurer som man kan samla på och leka med på olika vis. Dessa brukar kallas för battlepack. Här finns alla de olika små pokemonfigurerna att samla på och många brukar gilla att ha åtminstone en av varje. Med dessa kan det också vara bra att byta med sina kompisar ifall någon har dubbletter till exempel. Dessa små pokemonfigurer kan utföra olika saker och har alla olika egenskaper. De säljs ofta i tvåpack men kommer även i fem- och åttapack.

My partner Pikachu – Interaktiv

My partner Pikachu är en leksak som genom ljud, ljus och olika rörelser kan underhålla ditt barn. Den kan ge ljud ifrån sig och även bli upplärd till att göra eller säga olika nya saker som barnet lär den. När man trycker på magen, nosen eller pannan på sin interaktiva Pikachu så låter och lyser den. Perfekt för den som inte kan få nog av Pokemon och Pikachu. Rekommenderad ålder för denna typ av leksak är fyra år, och det är nog kanske däromkring som barnen brukar börja intressera sig för just pokemon och alla leksaker som ingår där. Den kan innehålla smådelar och är därför inte särskilt lämplig för barn som är yngre än så.

Pokémonbollar

Dessa små underhållande leksaker är väldigt populära bland alla pokemonälskare världen över. I serien om pokemon så använder de sig av dessa bollar, eller bollar som ser ut som dessa gör, för att förvara sina pokemon i när de inte används. På liknande sätt fungerar de även i det riktiga livet. Barnen kan kriga med sina olika pokemons och denna boll har en knapp på utsidan som när man trycker på den så kommer pokemonfiguren ut. Bollarna ser ut precis som de gör i serien och är ett kul sätt för barnen att skapa egna lekar när de leker pokemon. De kan fånga nya pokemons eller leka med de pokemons som de redan har. Pokeball kallas de på engelska och många barn säger samma sak, ifall ni nu inte skulle förstå vad de menar när de talar om att de önskar sig en sådan. Förverkliga dina barns pokemondrömmar med Pokemonbollar och Pokemon av alla slag. Låt ditt barn bli kungen eller drottningen på skolplanen.
Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2020 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp