Läser just nu
My Little Pony leksaker
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

My Little Pony leksaker

My Little Pony Köpguide

My Little Pony är leksakshästar i härliga, mjuka färger. De kom på 1980- talet och är väldigt populära än idag. Deras snygga färger och gulliga utseende har gjort dem till många tjejers självklara favoriter att leka med. Förutom leksaker i plast finns det även den omtyckta TV-serien som gör produkterna ännu mer trendiga.

Vad ska du tänka på vid val av My Little Pony?  

Serien My Little Pony är något som kanske speciellt tjejer attraheras av med allt glitter och alla färger. Det gör att det är en väldigt söt och tjejig present. Alla ponnys har dessutom egna personligheter. Deras karaktär och vänskap varandra emellan gör de så omtyckta av både tjejer, killar och föräldrar. Vid val av leksak kan man försöka matcha barnets och ponnys egenskaper så gott det går.

Vilket är budskapet med leksaksserien?

Budskapet med My little pony är att försöka vara snäll mot andra men även att behandla sina vänner precis som man själv vill bli behandlad. Alla småhästar visar sin vänskap genom att alltid hjälpa varandra och visa kärlek och respekt. Budskapet urskiljs lättast i TV-serierna från vilka själva figurerna är hämtade.  

My Little Pony – när gammalt får nytt liv 

Olika storlekar och varianter

Från My Little Pony Retro till My Little Pony gosedjur och sjungande My Little Pony Singing Rainbow Dash levererar leksaksserien massor med nöje i olika varianter. Har samlingen blivit tillräckligt stor är det en bra idé att komplettera upplevelsen med en My Little Pony – Crystal Empire – ett slott med glitter och glamour som samlar ihop alla de söta ponnysarna. Om du precis börjat leka med My Little Ponys rekommenderas det att du börjar med att köpa in Appeljack pinkie Pie, Princess Cadance eller Rainbow Dash.

My Little Pony Retro Produkt: My Little Pony figurer

My Little Pony är en berömd leksaksserie med ponnyfigurer som nu firar 25 år. Födelsedagen uppmärksammas med att My Little Pony Retro – serien lanserades på nytt. De klassiska och omtyckta figurerna släpps igen i en nyare version. Det passar väldigt bra för dig som inte har hunnit köpa originalvarianten. Det är en riktig retroleksak med samma design och färg som kom ut redan på 1980-talet. Nytillverkade figurer i retrostil ger dig all färg och glädje som 80-talet förde med sig. Det blir härliga lekar, mycket vänskap i en efterlängtad kombination mellan retro och nutid. Vilka ponnysar kommer ut igen? Du kommer bland annat att kunna köpa Appeljack pinkie Pie, Princess Cadance och Rainbow Dash.

My Little Pony gosedjur

Tänk att få kunna krama en liten My Little Pony. Visserligen är plastfigurerna hur söta som helst men inget kan slå ett gosedjur. Nu tillverkas My Little Pony som mjukisdjur som man kan gosa med i flera timmar. De passar jättebra att mysa med efter förskolan, men är även helt perfekta som sovkompisar. Lek, tröst, vänskap och många roliga stunder hittar du med gosseponnysarna. De mest älskade figurerna finns i mjukis variant. Du kan välja mellan riktigt söta Twilight Sparkle, Princess Celestia, Rainbow Dash, Pinkie Pie med flera. Vill du krama draken Spike, så går det också bra. Han finns nämligen också som kramdjur. Dessutom erbjuds alla leksakerna i olika storlekar och modeller.

My Little Pony Magical School of Friendship

Vänskapsskolan finns även den att köpa idag. En vacker och magisk skola där alla ponnysar samlas. När Twiligth Sparkle ställer sig framför entrén, öppnas framdörren och aktiverar ljudet och lamporna. Klassrummen har olika teman, direkt hämtade från den älskade TV – serien. Twilight Sparkle kommer med i leksetet. Ponnyn kan titta runt i klassrummen och de lysande mönstren som finns där. Det går även att åka hiss eller förvara saker i de olika skåpen. Vill du köpa andra ponnysar att ha med så går det också bra. De kommer att hålla Twilight Sparkle gott sällskap. Dessutom ingår det hela 20 tillbehör. Det blir en rolig lek!

My Little Pony – Crystal Empire

Crystal Empire är My Little Ponys stora slott. Förutom ponnysarna ingår det även massor med extra tillbehör. Slottet är stort och har massor med lekplats. Det har även olika ljusfunktioner för att inte tala om trapporna som ponnysar går upp för och leker i. Setet drivs med 3st AAA-batterier (ingår inte). Placera slottet helst på en större matta så att alla kan vara med och leka.

My Little Pony – My Baby Pinkie Pie

My Baby Pinkie Pie och My Baby Twilight Sparkle är två supersöta föl. My Baby Pinkie Pie är väldigt gullig och älskar att kramas och gosa med dig. My Baby Twilight Sparkle gillar precis samma saker men har en liten glittrig krona som prydnad. Båda bebisarna kan matas när de är hungriga. En liten nappflaska ingår. Vänta tills du hör de söta ljuden som de ger ifrån sig när de matas. Det är bedårande!

My Little Pony Singing Rainbow Dash

My Little Pony Singing Rainbow Dash är seriens popstjärna. Ponnyn kan sjunga hela fem låtar i sin söta mikrofon. Det är dock inte allt. Hon kan även prata. Hela 15 olika fraser som du kan förstå och svara på om du vill. Ponnyn är en riktig, liten sångerska och liknar sin seriefigur från TV -filmerna. Ponnyn pratar både på svenska och finska.

Frågor & Svar

Vad är My Little Pony Retro?

My Little Pony är en samlarserie av plastleksaker. Det är en färgglad och söt samling av ponnys direkt hämtade ur en populär TVserie. Första ponnysarna kom ut redan på 1980-talet men är väldigt omtyckta än idag.

Vad heter de populäraste My Little Ponys?

De populäraste ponnysarna heter Rainbow Dash, Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Applejack och Fluttershy. De kommer i olika färger och har egna personligheter.

Vem passar My Little Pony till?

My Little Pony är en leksak som passar barn mellan 3 till 8 år. Speciellt tjejer brukar dras till de söta ponnysarna med glitter och glamour. Men såklart vill även killar också som vill kamma deras manar och njuta av deras vänskap. 

Finns det några My Little Ponys tillbehör?

Ja, småhästarna erbjuds med olika typer av tillbehör. Det kan vara allt från nappflaskor, mikrofoner och små kammar.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp