Läser just nu
Our Generation dockor
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Our Generation dockor

Our Generations

De många vackra dockorna i Our Generation är en önskedröm för alla flickor runt 4–6 år, och det finns massor av kläder, tillbehör och utrustning. Varje docka har en egen personlighet. De har olika intressen och sin egen historia att berätta samtidigt som de leker bra tillsammans. Dessa dockor stimulerar till rollek och poängterar att flickor får vara som de vill och de behöver inte följa något visst ideal. En del av försäljningssumman för leksakerna går till projektet Free the Children Power of Girl för stöd till flickors utbildning i utvecklingsländer.

Lek med personliga dockor från Our Generation

Tänk på detta när du köper Our Generation

Leksakerna innehåller smådelar och är avsedda för barn över 3 år. Dockorna får inte bli blöta och inte heller exponeras för värme, så de allra bästa eller häftigaste äventyren sker i fantasin. När de ska bada i sitt badkar är det på låtsas. På stranden får de inte heller bli sittande alltför länge. Dockmamman får vara rädd om sin älsklingsdocka och pyssla om den väl.

Många olika Our Generation flickdockor

Dockorna är 46 cm långa och har mjuk överkropp och är gjorda i hög kvalitet. De kan öppna och stänga ögonen och har långt, vackert hår. Man kan vrida på nacke, axlar och höfter, så dockorna kan placeras på olika sätt. I sortimentet finns det en dockhållare i rosa som man kan köpa till, så det är möjligt att låta dockorna stå själva. Varje docka kommer i passande kläder för sin personlighet. Exempelvis kan de vara dansös eller partytjej, forskare, hästtjej eller bowlingspelare. Nahla tycker om att odla, och hon är utrustad för trädgårdsjobb. Phoebe har extra långt hår som man kan pyssla med, Amya kommer med hårfärger och Pia har hår som växer när man skruvar på en knapp i ryggen. Det finns ett speciellt frisyrset med borste och stylingflaska som man kan köpa till när man vill pyssla extra med dockornas hår. Du kan också köpa ett särskilt frisyrhuvud med långt hår, och då följer det med spännen, kammar, hårband, sprayflaska och glittriga tatueringar.

Our Generation pojkdocka

Pojkdockan Rafael, som är klädd i fritidskläder, och även han har en välkammad frisyr.

Dockkläder för Our Generation

Det finns olika klädespaket att köpa till, som exempelvis en pyjamas med badrock, eller en Deluxe pyjamas med björn. Dockan behöver förstås ett regnset, och det finns olika varianter på outfit för vardag och fest, som en jacka med pälskrage och tillhörande klänning.

Andra tillbehörspaket till Our Generation

Det finns en mängd olika tillbehör. Hästflickan vill ha ett hästvårdsset och här kan du hitta allt för hästen, till och med hö. Ballerinan har också sina tillbehör. För att nämna bara en bråkdel av alla läckra saker finns det sparkcykel med kläder, cykel, retrobil med radio, solstol med strandleksaker, bowlinggrejor, moped med hjälm och sidovagn, badkar, kök, picknickutrustning, sjukvårdsutrustning med kryckor och rullstol. Storleken är rejäl, så därför kan man också få ut mycket lekupplevelse av alla detaljer. Det blir många timmars lek, och flera kompisar kan leka tillsammans, träna rollspel och utveckla sin fantasi och sitt språk.

Dockornas söta husdjur, Our Generation

Dockorna har många fina husdjur, till exempel en Corgi Valp eller Cocker Spaniel Valp. De är 20 cm långa och kommer med koppel och halsband, och de har rörliga ben så att de kan gå ut och gå i leken. Förpackningen de kommer i kan även användas som en liten koja åt hundvalpen. Sedan finns det också kläder för dem som man kan köpa till. Letar man runt lite på nätet så hittar man också både valpar i andra hundraser och många andra, lite mindre husdjur. Det finns Our Generation katt, kanin, fågel, iller, marsvin och sköldpadda också.

Jeep för Our Generation

Det blir en riktigt realistisk lekupplevelse med den här snygga jeepen, som har många finesser. Dragkrok, svängsignaler och strålkastare är bara några av detaljerna. En surfbräda kan sättas fast på det avtagbara takräcket. Jeepen är också försedd med bluetooth-högtalare, så man kan lyssna på sin favoritmusik samtidigt som man leker. Jeepen är fullt monterad och klar att börja leka med direkt.

Our Generation Glassbil

Glassbilen kan man både leka affär och ha servering med, och många kan leka samtidigt. Måtten är 52 x 30,5 x 61,5 cm, så det är en rejäl leksak. Glassbilen har radio och den både lyser och låter när man vrider på ratten. Den har serveringsbord och stolar, och på sidan av glassbilen finns en svart tavla där man kan skriva upp dagens glassmeny. Det följer med över 100 delar, så dockorna och barnen kan ha en riktig glassfest där.

Hästar för Our Generation

Det är inte bara en häst, det är en leksak med flera passande tillbehör. Den bruna hästen har rörliga ben, och den vackra vita lipizzanerhästen har löshår som man kan sätta fast. Det finns också ett mustangföl, och varje häst har sina speciella saker, som en filt, sadel, grimma, diplom eller något annat. Vill man köpa en stor hästtrailer, finns det också en sådan i Our Generations stora sortiment. Den kan man koppla till jeepen med dragkrok.

Cykelstol och hjälm

Den fina cykelstolen sätts fast på baksidan av cykeln. En snygg hjälm följer med, så att favoritdockan kan åka säkert.

Veterinärklinik – Our Generation

Här är vi inne på ett riktigt favoritområde för många barn. Leka sjukhus är ju alltid intressant, och här handlar det om dockornas alla älskade husdjur. Den fina veterinärkliniken har allt man kan tänka sig för både provtagning och behandling av alla djur, såväl valpar som hästar, och den har 52 tillbehör, så den är både läcker och välutrustad. Man kan pyssla om alla sina djur som blivit sjuka eller behöver vaccineras. I veterinärkliniken ingår det ett litet väntrum med tidningar, där djuren kan vänta på provsvar. Det finns också en anslagstavla med goda råd till djurägare. Om man nu skulle vilja ha ännu fler saker, finns det ett extra set att köpa till för den lilla veterinären också. Presentidéerna är nästan obegränsade för små flickor som leker med Our Generation.

En helt ny typ av docka

Our Generation står för ett nytänkande inom leksaker, och därför känns hela leksaksserien så fräsch och upplevs som något nytt. Dockorna är raka motsatsen till Barbie-idealet med dess smala, långbenta och bystiga dockor med getingmidja. Tvärtom är de här dockorna inga kopior av vuxna, utan de ser ut som barn i kroppen. Alla dockor har en personlig och naturlig kroppsform som barnet kan identifiera sig med. De är rejält stora, som en babydocka, men de avspeglar de lite större barnens egen värld. Deras många spännande tillbehör i motsvarande skala har också generösa mått.

Deras anknytning till vuxenvärlden är att de kan vara veterinär, forskare eller dansös, de kan köra bil och moped, men hela tiden har de sunda ideal och får vara just barn, till exempel börja skolan eller åka med på cykel i en barnstol. Budskapet är att alla är vänner och kan vara med och leka. Alla flickor får bejaka sin egen personlighet, och det finns dockor med olika hudfärg, hårfärg och intressen.

Något som passar för alla

Några är intresserade av mat, och då finns det både en Foodtruck, en grill och mängder av matvaror och tillbehör. Gillar man att pyssla med hår finns det också många möjligheter till det. Det finns en docka för alla smaker, och då kan barnet samla på saker till just den dockan.

Man kan ju också tänka sig att flickor som hälsar på en kompis tar sin egen docka med och att de leker med varandras saker. De här dockorna är en hel värld av trevligheter. Även som vuxen blir man fascinerad av Our Generation och de mängder av olika prylar och tillbehör som finns.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp