Läser just nu
Minecraft leksaker

Minecraft leksaker

Minecraftleksaker - En köpguide

Minecraft är ett äventyrsspel som har tagit världen med storm. Det är ett spel som idag spelas av människor i alla åldrar och med alla bakgrunder. Det är svenskarna Markus Persson – också känd som Notch och Jakob Porsér – känd som JahKob som skapade Minecraft. Spelet blev en succe nästintill direkt. Spelet går ut på att spelaren får omvandla en värld som är byggd av stora block. Spelaren kan också utforska världen, som förutom block har olika föremål och varelser att upptäcka. Det finns olika saker du kan göra i Minecraft, bland annat kämpa mot farliga varelser, samla på olika resurser och bygga nya block. Det är ett spel som kan spelas på egen hand, men även tillsammans med andra spelare. Detta eftersom Minecraft har ett multiplayer läge där du kan spela tillsammans med andra spelare. Så du kan enkelt dela din värld tillsammans med dina vänner. 

Att tänka på när du köper Minecraft leksaker 

Minecraft är helt enkelt ett populärt val bland både barn och vuxna, och därför är det inte konstigt att det har tillkommit Minecraft leksaker. Att köpa Minecraft leksaker åt ett barn som älskar att spela Minecraft är den perfekta gåvan. Leksakerna är lite dyrare än andra leksaker, men de har hög kvalitet och utvecklar fantasin hos barnen. Istället för att enbart spela Minecraft på datorn, ett dataspel eller konsolen leker nu barnen även med leksakerna. Det gör att de kan komma ifrån datorn eller telefonen, men fortfarande använda sin fantasi till att bygga upp en värld. När du köper leksaker tänk på vilken åldersgrupp leksakerna är för, eftersom vissa är anpassade för större barn.

Minecraft LEGO

Den perfekta leksaken för den som älskar att spela Minecraft och bygga upp världar är Minecraft lego. Det är det bästa av två världar, istället för att bygga framför en skärm får nu barnen helt enkelt bygga sin värld själv. Att leka med Lego är en favorit hos både barn och vuxna, det är något som hela familjen kan samlas för att göra tillsammans. Det finns ett stort sortiment av Minecraft lego att välja mellan. Ditt barn kan fortfarande skapa fantastiska världar, precis som i Minecraft spelet – men tillsammans med dig. Det finns ett stort sortiment av Minecraft lego och detta är eftersom de har ett samarbete tillsammans. Minecraft Lego hjälper dina barn att öppna sin fantasi och själv bygga sin egna värld.

Minecraft-hacka & Minecraft-svärd

En minecraft-hacka och ett svärd hör inte enbart hemma i spelet – utan det är något som ditt barn vill kunna använda även på riktigt. Det är ett viktigt verktyg att ha för att lyckas gräva ner dig i underjorden och gräva efter guld. Tillsammans med dessa får dina barn ett äkta äventyr som gör deras lek mycket roligare.

Minecraft mjukisdjur

Mjukisdjur passar alla – och speciellt då Minecraft mjukisdjur. De är formade precis som i spelet – med små klossar som gör att världen kommer till liv. Tack vare materialet är det perfekt för både större och mindre barn att ha med sig. Det perfekta saken att krama om under kvällen. Samla på många olika Minecraft mjukisdjur och ditt barn kan skapa sin egna unika värld i sitt egna rum.

Minecraftspelet

Minecraft är trots allt ett spel som går att spela in princip överallt. Minecraft finns att spela på konsoler som Playstation, Switch, och Xbox, på telefonen och även på datorn. Det är ett socialt spel som kan spelas med andra, men det går också att spela själv. Spelet går ut på att utforska världen omkring dig, att bygga upp och att överleva. Minecraft har fem olika spellägen som kan spelas mellan – Survival mode, Creative mode, Adventure mode, Hardcore mode och Spectator mode. Survival Mode ger fler aspekter till spelet och där kan du införa saker som monster till spelet, och därmed göra det lite mer spännande. Creative mode är för att skapa och du som spelare har tillgång till allt material. Det finns inga begränsningar på vad du kan göra i detta läge. Adventure Mode är många likheter med Survival Mode, skillnaden är att det inte går att förstöra block med handen, utan detta måste ske med ett verktyg. I detta läget borde spelaren ha en bonus kista som kommer med olika verktyg. Som namnet föreslår är Hardcore mode är att det helt enkelt är lite svårare, och om du skulle dö under spelets gång raderas hela världen eftersom den inte går att återskapa. Spectator Mode innebär att du helt enkelt är en besökare i världen, och det går inte att interagera i världen, utan du kan enbart flyga igenom den.

Vad heter Minecraft-karaktärerna/ figurerna?

Det är spelaren som är karaktären som kan kontrolleras i Minecraft. Men det finns två standard karaktärer i Minecraft; Steve och Alex. Det finns även andra djur och varelser som du hittar i Minecraft – som Blå Får och den gröna sköldpaddan. 

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2020 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp