Läser just nu
Brandman Sam Leksaker

Brandman Sam Leksaker

Brandman Sam Leksaker

Brandman Sam är en brittisk tv-serie för barn som på engelska går under namnet Fireman Sam. Serien började sändas redan 1987, och har sedan dess kommit att bli en stor favorit för barn över hela världen. Brandman Sam är en rolig, lärorik och lagom spännande serie för de lite yngre barnen om vänskap, hjältemod och vikten av att hjälpa varandra. Inom produktsortimentet för den modige Brandman Sam finns en hel del roliga leksaker att välja mellan – perfekta för barn att återskapa berättelsen med eller hitta på egna spännande äventyr. Skapa en egen Brandman Sam-värld med brandstationen Pontypandy, Sams brandbil, helikopter, Brandman Sam-figurer och mycket annat!

Välj Brandman Sam-leksaker för rätt ålder

Brandman Sam är en mycket populär liten brandman hos såväl yngre som lite äldre barn. Serien är pedagogisk, lättförståelig och rolig vilket gör att den går hem hos många åldrar. Bland leksakerna från serien finns många skojiga saker till olika åldrar, med alltifrån brandstationen och brandbilen, till små Sam-figurer, kläder och Brandman Sam-gosedjur. En del av leksakerna har lösa smådelar som gör att de inte lämpar sig för barn under 3 år, medan t ex gosedjur och böcker brukar fungera och gå väl hem hos de allra yngsta småttingarna också.

Prisklasser och kvalitet

Samtliga leksaker ur serien Brandman Sam är tillverkade av hållbar och tålig plast för att kunna bidra till en hel del bus och lek under många år. Produkterna är detaljrika och naturligtvis gjorda för att efterlikna alla barnens favoritkaraktärer från det älskade tv-programmet. Priserna varierar beroende på produkt, storlek och olika specialeffekter. Alla figurer, leksaker och tillbehör från Brandman Sam är framtagna med lek, lärande och barnets säkerhet i fokus. Rekommenderad ålder finns alltid angiven på respektive kategori och förpackning. 

Brandman Sam figurer

Låt Brandman Sam och hans modiga kollega Penny släcka stadens bränder och hjälpa små kattungar ned från höga träd. Bland leksakerna från den populära tv-serien finns flera små roliga och detaljerade figurer som föreställer den snälla Sam, Penny, Elvis och alla de andra hjältarna som gör stadens gator säkra. Figurerna är tillverkade i hårdplast och passar perfekt till barn över 3 år. Låt dem tuta och köra i brandbilen, göra utryckningar med brandstationens jetski eller flyga iväg på spännande uppdrag med den häftiga helikoptern.

Brandman Sam kläder

Bli en alldeles egen modig brandmanshjälte med kläder och hjälm precis som de Sam har i tv-serien. Utklädningskläder brukar vara populärt bland såväl yngre som lite äldre barn och är ett roligt sätt att verkligen kunna leva sig in leken. Med Brandman Sam-kläder kan alla barn bli alldeles livs levande små brandhjältar, och leka lekar fyllda med massor av spänning och äventyr. Hoppa i brandmanskostymen, ta på den fräsiga hjälmen och ryck ut med vattenslangen i högsta hugg.

Brandman Sam brandstation

Alla små brandmän behöver en riktig brandstation. Brandman Sams brandstation är komplett utrustad med lampor och sirener, stolar och bord där brandmännen kan vila sig och självklart en riktig brandstång som Sam och hans kollegor kan slingra sig ned för när larmet går och en brand behöver släckas. Brandman Sams brandstation passar perfekt för att skapa en alldeles egen Brandman Sam-värld, och kan kompletteras med figurer, brandbil, helikopter, jetski och mycket annat skoj ur leksaksserien om denne modige lille hjälte.

Brandman Sam båt

Sams kollega Penny står redo på båten i dykardräkt och väntar på att ta sig an ett nytt uppdrag. Brandman Sams båt passar perfekt till alla små Sam-fans där ute, och kan ge lika mycket glädje på land som i badkaret eller baljan. Båten har all utrustning som en riktig räddningsbåt behöver, och har t o m ett hemligt förvaringsutrymme under golvet och en riktig mekanisk vinsch. Figuren Penny följer med iklädd en häftig dykardräkt, och det går naturligtvis utmärkt att komplettera med ytterligare figurer. Endast barnets fantasi sätter gränserna!

Brandman Sam brandbil

Ingen brandman utan en tutande och blinkande brandbil. Sams brandbil Jupiter är en populär och robust leksak som brukar bli en given favorit hos många små modiga brandmän. Bilen är tillverkad i hållbar hårdplast och har inga lösa smådelar, vilket gör att den är lämplig redan från 18 månaders ålder. Den röda fina brandbilen är också utrustad med en inbyggd sensor som gör att den känner av trappkanter och höga höjder och svänger undan innan den faller ned. Perfekt för små ivriga brandmän som har bråttom vid utryckningar.

Brandman Sam helikopter

Låt Sam, Penny och Elvis flyga iväg på räddningsuppdrag med denna roliga och häftiga helikopter. Helikoptern har både ljudeffekter och blinkande ljus och är lämplig från ungefär 3 års ålder. Figuren Sam och helikoptern har bägge rörliga smådelar och coola detaljer för att göra leken mer spännande och fantasifull. När uppdraget är slutfört kan helikoptern parkeras utanför Sams brandstation, som med fördel kan köpas till separat. Brandman Sams helikopter blir ett perfekt tillskott för en komplett räddningstjänst.

Brandman Sam lekhjälm

Med denna hjälm blir man perfekt rustad som äkta brandman, ordentligt skyddad och förberedd för att släcka både små och stora låtsasbränder. Hjälmen ser precis ut som den Sam bär i serien, och är t o m utrustad med en inbyggd mikrofon för att kunna prata med kollegorna. Bär denna häftiga hjälm ihop med Brandman Sams utklädningskläder, och återskapa äventyren från den älskade tv-serien med den modige hjälten. Hjälmen är tillverkad i gul hårdplast, har ett reglerbart spänne med kardborre och ett visir som kan fällas ned vid de riktigt tuffa uppdragen.
Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2020 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp