Läser just nu
Leksaker & utklädningskläder med Halloween-tema
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Leksaker & utklädningskläder med Halloween-tema

Halloween leksaker - utklädningskläder för barn

Den amerikaniserade högtiden Halloween (ursprungligen från Irland och Skottland) växer sig allt starkare i Sverige. Fester med olika maskeradteman är vanliga och barn går runt i grannskapet, knackar på och ber om “bus eller godis?”. Barnen behöver såklart spöka ut sig och det finns ett enormt utbud av maskeradkläder på nätet.

När är Halloween 2021?

Det är inte ovanligt att man blandar ihop Halloween; den amerikanska högtiden med den svenska Alla helgons afton. Detta är dock hela skilda högtider och har inget med varann att göra förutom att de ibland infaller samtidigt eller i närheten av varandra. Den amerikanska Halloween är alltid den 31 oktober. Allhelgonadagen är lördagen före novembers första söndag, vilket ibland kan infalla den 31 oktober. 2021 är allhelgonadagen lördag den 6 november.

3d pussel halloween - lampa
Lysande läskigt

D-Pussel Pumpa & Lampa

Produktinfo
Häftigt 3D-pussel i form av en läskig Halloween-pumpa. Detta pussel med 72 bitar dubblerar också som en läskig nattlampa. Med Easy Vlixk-teknik har pusselbitarna en perfekt passform. Det är klurigare än du tror att pussla i 3D! Rekommenderad ålder cirka 6 år+.
Playmobil SPökhus - Scooby-doo
Scooby-doo Spökhus i Playmobil

Playmobil 70361 SCOOBY-DOO! Äventyr i spökhuset

Produktinfo
Detta fantastiska Playmobil-lekset innehåller närmare 200 delar (177 st). Ett spökhus med en mängd coola funktioner och som uppmanar till massor med lek! Hemliga fällor och dolda utrymmen gör det till en spännande lek, eller vad sägs om en likkista med ljus- och ljudeffekter som även kan projicera spöken på väggarna? Förutom huset och dess spöklika inredning så ingår figurerna Scooby-Doo, Fred, Daphne och en vampyr. Rekommenderad ålder: cirka 5 år+.
3d-pussel skräckhus
3D-pussel med skräcktema

3D-pussel – Skräckhus

Produktinfo
Detta 3D-pussel har betydligt fler bitar än Pumpa-pusslet ovan, över 200 bitar! Detta pussel är en utmaning, 3D-pussel är klurigt! När du pusslat klart blir det en läcker och läskig kreation som till exempel kan passa som dekoration… om du vågar!?

Halloweendräkter för barn

Det finns ett enormt utbud av utklädningskläder i form av olika hemskheter som monster, häxor, skelett, vampyrer och så vidare. Här följer några butiker som alla har ett stort utbud av maskeradkläder med Halloween-teman!

halloween maskeradkläder barn hos partykungen
Partykungen

Halloweendräkter hos Partykungen

Produktinfo
Partykungen är som man hör på namnet, kungen av party. Detta gäller även maskeradkläder för barn med ett utbud över 500 olika dräkter. Här finns såklart allt från zombies, skelett, mumier, pirater, vampyrer – ja precis allt du kan tänka dig och lite till. Fraktfritt över 500 kr och alltid supersnabb leverans!
Roliga prylar - Maskeradkläder halloween för barn
RoligaPrylar

Halloweendräkter hos Roliga Prylar

Produktinfo
Närmare 200 olika maskeraddräkter för barn som passar på Halloween och vid andra tillfällen. Roliga, läskiga, udda och helt fantastiska utklädnader i olika barnstorlekar.
Utklädnadskläder för barn Jollyroom
Jollyroom

Halloweenkläder för barn hos Jollyroom

Produktinfo
Över 300 olika utklädningskläder och maskeradkläder hos Jollyroom. Allt från supersöta utklädnader för de allra minsta till de ruggigaste monstren. Här finns garanterat något som passar för Halloween-myset!
Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp