Läser just nu
Fidget Toys adventskalendrar
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Fidget Toys adventskalendrar

Fidget Toys adventskalendrar

Adventskalendern alla fidget-toys-tokiga barn önskar sig! Självklart har fidget-toys-trenden även tagit sig hela vägen till adventskalendrarna. Köp ett 24-pack med fidget-toys och skapa din egen adventskalender eller köp en färdig adventskalender som redan är färdigpaketerad i adventskalenderform.

Vi har undersökt marknaden och hittat en hel uppsjö av olika modeller, både i svenska e-butiker men också hos Amazon. Här presenterar vi adventskalendrar med fidget-toys-tema som vi tycker verkar vettiga!

Vi kommer att fylla på denna lista allt efter hand som vi hittar nya eller får tips från er läsare!

Tips! Kontrollera leveranstiden & villkoren

Vi har upptäckt att flera säljer fidget-toys-kalendrar med så kallad “drop-shipping”, vilket i praktiken brukar vara att din kalender skickas från Kina eller annat land och det kan ta upp till 30 dagar innan du får din vara – och har du otur så råkar du även ut för tull och moms. Så vårt tips är att läsa villkoren noga innan du beställer! Beställer du via svenska Amazon ska du inte råka ut för tull; om du ändå skulle göra det så brukar det gå att lösa så du får återbetalning eller får återbetalt det som tullavgiften kostar (är dock ingen garanti).

35 fidget toys & fri frakt!

Gör egen fidget-kalender med 35 fidget toys!

“Perfekta setet för dig som vill göra en egen fidget-adventskalender!”
Produktinfo
Totalt 35 olika fidget toys fördelat på 14 olika typer. Färgerna som de levereras i är slumpvis. Detta kan bli den perfekta julklappen eller den ultimata paket-leksaks-adventskalendern!
Du hittar Gör egen fidget-kalender med 35 fidget toys! hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 255 kr.

Skapa egen Fidget-Kalender

32 fidget-leksaker

“En rolig blandning fidget-leksaker”
Produktinfo
En rolig blandning med allt från pop-its till squishys. Skapa den perfekta adventskalendern i år!
Du hittar 32 fidget-leksaker hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 246 kr.

Fidget toys adventskalender
Färdig fidget-kalender!

Fidget Toys Adventskalender

“Roliga fidget-toys, flera med jultema!”
Produktinfo
Finns flera olika versioner av denna adventskalender. Finns även varianter som har de numera populära “popit”-tangentborden, dock något dyrare än denna. Fraktpriset är separat på dessa och ingår inte som vanligt. Leveranstiden är också längre än från Amazons direktlager.
Du hittar Fidget Toys Adventskalender hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 303 kr.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp