Läser just nu
Hot Wheels leksaker

Hot Wheels leksaker

Hot Wheels Leksaker - Bilar - Bilbanor

Hot Wheels är de häftiga leksaksbilarna som det också finns lika häftiga garage och bilbanor till. Själva varumärket Hot Wheels grundades redan år 1968 i USA, och många olika sorters bilar har blivit tillverkade genom åren. Varje år utkommer en ny bilkollektion som består både av kopior av riktiga bilar och av coola fantasibilar. Dessa bilar är ett måste för alla bilälskande barn, de är lika roliga att leka med på egen hand som med kompis, syskon eller föräldrar. Tack vare sin utformning så kommer bilarna verkligen få barnens fantasi att flöda och det är svårt att tröttna på att låta bilarna få köra nervkittlande race i bilbanorna eller parkera och köra ut bilar från de fascinerande garagen.

Själva bilarna är lämpliga från 3 års ålder, medan garagen och banorna är lämpliga från 4–5 år. Sedan finns det ingen övre åldersgräns, bilarna och deras tillbehör är ju roliga för alla bilälskare oavsett ålder, och bilarna kan också vara roliga att ha som samlarobjekt för bilnörden!

Hot Wheels bilarna

De små Hot Wheels-bilarna kommer i många varierande modeller och färger. Alla bilar är ungefär i skala 1:64, vilket innebär att de är omkring 6–7,5 cm.

Hot Wheels banor

Det finns många häftiga Hot Wheels-bilbanor som både kan sättas ihop på olika sätt och som också kan kopplas ihop med andra banor. Det går även att köpa separata delar för att göra sin egen speciella bana som kan vara hur lång och intrikat som helst, kanske med några loopar här och där. Alla banor har en mekanism, antingen med eller utan batteri, för att enkelt kunna skjuta i väg Hot Wheels-bilarna på banan. Det finns också breda banor som har plats för flera bilar samtidigt – så att det blir ett riktigt race.

Hot Wheels garage

Hot Wheels-garagen finns i många spännande utformningar och storlekar, med plats för olika många Hot Wheels-bilar, och det brukar alltid finnas en bilbana runt garaget vilket är roligt både när bilarna ska till och från garaget. Vissa garage har också hiss för att enkelt kunna höja eller sänka bilarnas placering i garaget.

Ett urval av Hot Wheels produkter

Då utbudet av Hot Wheels-leksaker ibland tycks vara oändligt så har vi valt ut några av våra favoriter, perfekt om du är på jakt efter roliga presenter eller julklappar.

Hot Wheels Ultimate Garage
Med plats för över 100 bilar!

Hot Wheels Ultimate Garage

Produktinfo
Det här färgglada och superhäftiga garaget rymmer så många som 100 bilar. Förutom all plats för bilar så går det också en spännande bilbana runt hela byggnaden. I mitten av byggnaden är det en häftig dinosaurie som går att flytta mellan de olika våningarna. Dinosauriens mun går att öppna, så man får passa att han inte äter upp bilarna! Garaget går också att koppla ihop med andra Hot Wheels-banor. Med garaget medföljer också två Hot Wheels-bilar. Rekommenderas från 5 år.
Du hittar Hot Wheels Ultimate Garage hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 970 kr.

Hot Wheels Bilset 5-pack
Perfekt startkit!

Hot Wheels Bilset 5-pack

Produktinfo
Det här bilsetet består av fem Hot Wheels-bilar i coola modeller, modellerna skiljer sig åt och det finns bland annat sportbilar och pickupbilar i olika utföranden som kan vara möjliga att få i setet. Färgvariationen är stor, men garanterat är det inga tråkiga färger på bilarna! Varje set kommer med fem olika bilar. Rekommenderas från 3 år.
Du hittar Hot Wheels Bilset 5-pack hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 130 kr.

Hot Wheels Bilset 10-pack
För dig som vill ha ännu mer!

Hot Wheels Bilset 10-pack

Produktinfo
I det här setet är det tio tuffa bilar i många olika modeller och färger. Det finns till exempel minibussar, polisbilar och sportbilar. Vilka bilar man får i varje set är en överraskning, men det kommer vara tio olika och spännande bilar.
Du hittar Hot Wheels Bilset 10-pack hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 165 kr.

Hot Wheels 50-pack bilar / fordon
För dig som vill ha mest!

Hot Wheels 50-pack

Produktinfo
I detta gigantiska set finns det 50 Hot Wheels-bilar. Det finns bilar för alla tillfällen, det kan till exempel finnas sportbilar, lastbilar, motorcyklar och taxibilar i setet. Alla i häftiga modeller och färger, så leken kommer att kunna pågå länge och aldrig bli tråkig med denna stora variation! Varje bil är också förpackad individuellt vilket är perfekt om man vill spara på någon eller ge bort till en kompis.
Du hittar Hot Wheels 50-pack hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 800 kr.

Hot Wheels 8 Raceway bilbana
Skarpa kurvor och läskig loop

Hot Wheels 8 Raceway bilbana

Produktinfo
Denna coola bilbana är spännande att köra, kommer bilen att kunna hålla sig kvar på banan i alla kurvor och loopar? Banan går att bygga upp på några olika sätt och bilen skjuts i väg via avskjutningsrampen. Med banan följer det med en häftig Hot Wheels-bil och banan drivs med batterier. Rekommenderas från 5 år.
Hot Wheels Lekset Rapid Raceway Champion
Bilbana med avfyrarmekanism

Hot Wheels Lekset Rapid Raceway Champion

Produktinfo
Med denna häftiga bilbana så skjuter du i väg bilen på banan med en spak. Banan har spännande vinklar och står också på ett par ben i ena sidan så att det finns lite höjdskillnad på banans delar. Med banan kommer det också en cool Hot Wheels-bil. Passar också perfekt som ett startset för dig som vill bygga en längre bana! Rekommenderas från 4 år.
Du hittar Hot Wheels Lekset Rapid Raceway Champion hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 135 kr.

Hot Wheels Sky Crash Tower
Hissnande höjder!

Hot Wheels Sky Crash Tower

Produktinfo
Ett spännande torn med en bana som det kommer pirra i magen att köra, för kommer bilen att klara av det eller kommer den att krascha? Tornet är 76 cm högt och banan snirklar sig runt med en häftig loop högst upp. Bilen placeras i boostern (batteridriven) får att få skjuts i banan. För mer spänning så pröva att köra flera bilar samtidigt i banan och se vilka som klarar sig och vilka som kraschar. Tornet har också garageplats för 20 bilar och det medföljer en Hot Wheels-bil till tornet. Rekommenderas från 5 år.
Du hittar Hot Wheels Sky Crash Tower hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 477 kr.

Hot Wheels Auto-Lift Expressway bilbana
2-bils-action!

Hot Wheels Auto-Lift Expressway bilbana

Produktinfo
Denna färgglada och spännande bilbana har många kurvor och hisnande djup. Den går att bygga precis som man vill ha den och banan har en hiss som kan hissa upp två bilar på en gång, och du kan också skjuta i väg två bilar samtidigt på banan. Det kommer fem bilar med banan, vilket ger en bra start till en rolig och spännande bilkörning! Rekommenderas från 5 år.
Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp