Läser just nu
Fortnite leksaker

Fortnite leksaker

Är Fortnite fortfarande det som gäller? Är det dags att släppa kontrollen och leka på andra sätt? Det tog sin tid, men till slut började det sippra ut Fortniteleksaker på marknaden – och när väl kranen var öppen så forsade det ut. Det började med ett Fortnite-brandat Monopol och några enstaka actionfigurer. Nu finns det mjukisdjur, mängder med olika actionfigurer, samlarbilder, Funko Pop!-figurer, NERF leksaksvapen/vattenpistoler i Fortnite-anda och mycket mer.

Inte lätt att göra ett välgrundat val när det gäller Fortnite-leksaker alltså, därför har vi sammanställt de mest populära leksakerna just nu.

Presentkort till Xbox One eller PlayStation 4

Fortnite-spelaren kan ofta inte låta bli att köpa nya häftiga skins eller tillbehör och ett presentkort som gör att mottagaren kan växla in det till härliga V-bucks; valutan i Fortnite; kommer garanterat att uppskattas. Väl värt att veta att ett Xbox One- eller PlayStation 4-presentkort kan användas till mycket annat än att köpa V-bucks till Fortnite, till exempel för att köpa andra spel digitalt direkt i spelkonsollen!

Fortnite Jumbo Llama Pinata

Den ultimata presenten till Fortnite-fantasten? En Loot-Llama fylld med 100 olika Fortnite-figurer och tillbehör. Här hittar du bland annat 10 cm exklusiva figurer av Frozen Raven och Ice King samt massor med legendariska vapen och mer.

Fortnite Nerfs

Flera Fortnite-vapen finns nu i NERF-replikor. Både versioner som skjuter skumpilar (länk) men också vattenpistolsvarianter (länk). Nerf Fortnite Sneaky Springer är inspirerad av Fortnite SP-L-blastern i Fortnite. Ladda den med tre pilar som kan skjutas i följd med mantelrörelse. Avtagbar “ljuddämpare”.

Vill man ha värstingen ska man satsa på NERF Fortnite AR-L Elite som har ett magasin med plats för 20 pilar och tack vare motordriften kan du skjuta alla i snabb följd.

Actionfigurer

Det finns flera varianter av samlarfigurer/actionfigurer med Fortnite-tema. Dessa är 10 cm höga och säljs styckvis men finns också en 4-figurs Squad-Mode där man får fyra populära figurer, 5 vapen, 4 harvesting tools och 4 byggmaterial. Karaktärerna som ingår är Ragnarok, Rex, Cuddle Team Leader och Brite Bomber. Detaljerade och med rörliga leder – redo för rollek!

Funko! POP

Funko! POP är en enorm serie av samlarfigurer med popkult-tema. Såklart finns det även flera populära Fortnite-karaktärer i Funko! POP. Kanske inte så mycket att leka med – men passar utmärkt som dekoration i rummet eller bredvid TV:n. Cirka 9,5 cm höga.

Fortnite Monopol

När det är dags att ta en paus från skärmen och spela “IRL” istället. En lite mer avancerad version av Monopol där du både måste undvika stormen och besegra motståndarna. Innehåller flera kända Fortnite-ställen och lootkort. Sist kvar vinner!

Instruktionerna för detta Monopol är på engelska och vi rekommenderar att man är minst 8 år för att hänga med i de lite mer avancerade reglerna. Det går dock att få tag på spelreglerna på svenska, till exempel här; https://www.bamba.se/monopoly-fortnite-edition

Fortnite utklädningskläder

Vill man leka rollek utanför spelet finns nu Fortnite Skull Trooper, Brite Bomber och Black Knight-dräkter att köpa. Finns både i vuxen och barn-storlekar.

Fortnite Bäddset

Tröttnat på våldsamma Fortnite-lekar men Fortnite är det enda som står på önskelistan? Ge bort ett Fortnite-bäddset med tryck av de populära danserna från Fortnite. 1 påslakan och 1 örngott ingår. Vändbart med blå bakgrund på ena sidan och vit bakgrund på andra.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp