Läser just nu
Bollhav hemma
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Bollhav hemma

Köpguide Bollhav hemna

Tycker ditt barn om att leka i bollhav? Har ni redan provat IKEAs stora och färgglada bollhav? Eller har ni kanske vänner eller grannar som redan har ett bollhav där barnet lekt? De flesta småbarn älskar att kasta sig runt i detta mjuka hav av färg och lek. Som förälder kan man tänka att en så pass stor leksak inte kommer att rymmas i hemmet eller att det kommer att ta för mycket plats. Så behöver det dock inte alls vara.

Ett bollhav hemma kan vara en fin och överraskande bra inredningsdetalj i barn- eller lekrummet. Det kan även vara ett roligt komplement placerat på gården om du väljer en större variant. Sortimentet är stort och innehåller massor av varianter, från enklare hav med skumbollar till riktigt lyxiga små bollhav med rosa tygbollar som de flesta småtjejerna och kanske även en del småkillar tycker om. Eller varför inte välja ett bollhav med svarta eller blåa bollar för de tuffare pojkarna eller flickorna? Det finns något för alla helt enkelt. Att välja ett bollhav som passar barnet, dess ålder och preferenser är enkelt. Klicka runt i produktkatalogen och klicka er in på alternativet som passar just ert barn bäst. Det går bra att köpa bollar både i ett separat kit eller tillsammans med själva behållaren. Alternativen är många. Dyk in i bollhimlen, det blir både barn och vuxna glada av.  

Kid Active Pop Up Bollhav

Att småbarn lätt blir uttråkade är ingen nyhet för någon. Byt babygymmet mot ett häftigt bollhav som passar alla småttingar från 6 månaders ålder och uppåt. Färgglatt och häftigt kan bollhavet lätt bli barnets nya favoritleksak. 30 fina bollar och 3 babyleksaker inkluderas i kittet. Lätt att vika ihop och sedan snabbt fälla upp igen. De roliga djurmotiven och små titthålen gör bollhavet ännu roligare. Mått: 30 x 80 x 80 cm. Från 6 månaders ålder

JLY Basic Bollhav med 150 bollar

Polyuretanskummet är bollhavets stabila grund. Tack vare det behöver du inte oroa dig för att leksaken ska falla ner på något sätt medans barnet leker inuti. Dessutom får skummet sin rätta form på ett enkelt och smidigt sätt. Själva bollhavet är klätt i bomull (Oeko-Tex-certifierad bomull). Det tillkommer även 150 stycken bollar tillverkade av giftfri LDPE – plast.

Cloudberry Castle Bollhav

Bollhavet från Cludberry Castle är tillverkat av polyester. Setet har 100 bollar tillverkade i PE. Det passar bra både för pojkar och flickor med sina svartvita bollar.

Meow Bollhav + Lekmatta – Ekoläder

Ett bollhav med extra säkerhet! De starka dragkedjorna gör att bollhavet kan fällas ut till en lekmatta så det blir till två leksaker i ett. Dess ljusgråa färg passar alla barn som älskar bollar. Dessutom finns setet i tre olika storlekar. 200, 500 eller 800 bollar tillkommer beroende på bollhavets storlek. Bollarnas färg väljs av köparen. Följande storlekar finns att välja emellan: Bollhav 80 x 80 x 30 cm + 200 bollar Bollhav 110 x 110 x 40 cm + 500 bollar Bollhav 130 x 130 x 50 cm + 800 bollar

Meow Bollhav Glamour

Detta mjuka och stiliga bollhavet i svart från Meow Baby är perfekt för lek för de små. Setet innehåller ett 40 cm högt bollhav med 250 bollar. En glamorös produkt i snygga färger och fin form. Stillhaven består av en mjuk insida av skum. Överdraget är tillverkat av Öko-Tex-certifierad bomull. Undersidan av bollhavet har en dragkedja, som gör överdraget lätt att ta av för exempelvis tvätt.

Bollhavsbollar

Att ha några extra bollar till bollhavet är aldrig fel. Ha dem i lager eller fyll på bollhavet med fler bollar om så önskas. Den här förpackningen innehåller hela 250 stycken tillverkade av Cloudberry Castle i svart och vitt med en storlek på 6 centimeter. Tack vare bollarnas neutrala färg passar de till i princip alla bollhav.

Vilken ålder passar bollhav för?

Bollhav fungerar bra för barn från 6 månader upp till 5 års ålder. Bollhavets djup och storlek bör däremot vara anpassat för åldern.

Vilka bollar är att föredra?

Idag tillverkas bollarna av lite olika material. Majoriteten av dem är av bra kvalité vilket gör att det sällan kan bli fel oavsett vilken variant du fastnar för.

Hur rengör man ett bollhav?

Det finns bollhav med avtagbara överdrag som är lätta att tvätta. De flesta bollvarianter går också att rengöras. Vi rekommenderar att du läser anvisningarna angående tvättråd, då varje produkt har olika specifikationer.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp