Läser just nu
Leksaksfynd just nu!

Leksaksfynd just nu!

Vi surfar runt leksaker mest hela dagarna och ibland hittar vi leksaker till priser som sticker ut; riktiga fynd – som är billigare än hos alla andra butiker. Det är inte sällan hos Amazon som vi hittar riktiga fynd; ibland undrar vi om det kanske är felprissatt – men ibland är det nog helt enkelt bara riktiga fynd. Gemensamt för dessa fynd är att det ofta bara finns enstaka av dem – när någon eller några har köpt dessa leksaker/prylar så går ofta priset upp. Så det är verkligen färskvara.

Vi uppdaterar våra fynd här direkt när vi upptäcker dem – sedan gäller det att agera snabbt om man vill ha priset – vi vet inte hur många det finns av varje vara. Tyvärr brukar priset gå upp ganska snabbt.

OBS! Vissa fynd kan såklart vara felprissättningar och ordern kan i värsta fall makuleras, det är dock omöjligt för oss att veta vilka och om, men bara så ni vet!

Perfekta tillfällen att köpa presenter eller julklappar!

Senast uppdaterad 14.30, 17 november.
Tyvärr har flera fantastiska erbjudanden försvunnit eller prishöjts rejält, hoppas några av er hann fynda! Vi fortsätter leta fyndlägen!

Mindre än halva priset!

Hot Wheels – Racer Dragstrip Champion

Produktinfo
Denna Hot Wheels-bana kan du fynda för dryga hundralappen. Runt 270 kronor brukar man hitta denna för så det är sannerligen ett fynd. Passa på!
Du hittar Hot Wheels – Racer Dragstrip Champion hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 106 kr.

Interaktiv apa till barnkalaspris!

Wow Wee Babyapa – Fingerlings

Produktinfo
Denna lilla interaktiva apa går nu att hitta till det otroliga priset 55 kronor. Passar utmärkt till julstrumpan eller till det kommande barnkalaset. Apan reagerar på rörelse och ljud.
Du hittar Wow Wee Babyapa – Fingerlings hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 55 kr.

Fashionbarbie till superpris!

Barbie Fashionistas – GRB48

Produktinfo
65 kronor för en Barbie i serien “Fashionistas” får nog ses som ett fynd. Brukar kosta minst det dubbla!
Du hittar Barbie Fashionistas – GRB48 hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 65 kr.

PLAYMOBIL Adventskalendar
Playmobilkalender till fyndpris!

PLAYMOBIL Adventskalendar “Back to the Future Part III”

Produktinfo
Passa på att köpa årets skönaste adventskalender med “Tillbaka till Framtiden”-tema. Denna finns just nu för dryga 200 kronor på Amaazon. Normalpris på denna är 315 – 400 kronor.
Du hittar PLAYMOBIL Adventskalendar “Back to the Future Part III” hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 242 kr.

Halva priset!

Hot Wheels Mega Garage GWT34

Produktinfo
Nu har du chansen att komplettera leksaksbilarna med ett garage med plats för hela 35 bilar. Förutom garagefunktionen har det en häftig ramp med ett hopp; drömmen! Finns just nu på Amazon för drygt 300 kronor, billigast vi har hittat det för i andra butiker är ungefär det dubbla (!!) priset! Skynda att fynda en riktig stor julklapp!
Du hittar Hot Wheels Mega Garage GWT34 hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 311 kr.

158 kronor! (349 kr)

Mega Bloks – Musical Farm

Produktinfo
Detta set från MEGA BLOKS finns nu för endast 158 kronor. Billigast vi hittat innan är 349 kronor. Detta är alltså under halva priset. Innehåller 46 delar och har 12 inbyggda ljud och sånger. Passar givetvis med andra MEGA BLOKS-klossar.
Du hittar Mega Bloks – Musical Farm hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 158 kr.

zuru-xshot-mega
Mäktigaste leksaksvapet till superpris (207 kronor!)

ZURU X-SHOT Crusher

Produktinfo
Mäktigt skumpilsvapen med magasin med plats för hela 35 skott (48 st medföljer). Skjut upp till 27 meter och upp till 4 skott per sekund (om du är snabb på att pumpa!). Vi tror att sett till mäktighet och pris så är detta verkligen svårslaget, dryga 200 kronor blir detta monster en favorit under julgranen!
Du hittar ZURU X-SHOT Crusher hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 207 kr.

Halva priset!

Mega Bloks – First Builders (60 klossar)

Produktinfo
Stora härliga byggklossar som passar de minsta (cirka 1 år +). 60 byggklossar för nästan 1 krona styck! Vid detta tipstillfället kostade kitet bara 72 kronor! Billigast vi har hittat i andra svenska butiker är cirka 190 kronor!
Du hittar Mega Bloks – First Builders (60 klossar) hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 72 kr.

17 spänn!

Simba Sandformar – Glass

Produktinfo
Okej det är ganska långt till sommaren nu, men när vi såg dessa härliga sandformar för bara 17 kronor kunde vi inte annat än att tipsa! Vi har sett dessa för 59 kronor som billigast förr, nu alltså bara en bråkdel av priset – passa på att fylla upp förrådet inför sommarens lek (eller kommande barnkalaspresenter)!
Du hittar Simba Sandformar – Glass hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 17 kr.

Bara 156 kr! (jämförspris cirka 300 kr)

Hot Wheels Adventskalender

Produktinfo
Inte köpt Adventskalender än? Nu har du chansen att köpa en Hot Wheels-kalender för dryga 200 kronor. Billigast i andra svenska butiker är cirka 300 kr (eller mer!)!
Du hittar Hot Wheels Adventskalender hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 156 kr.

Mer än 50% rabatt! 143 kronor!

Eichhorn Gåvagn med klossar

Produktinfo
Denna glada och färgglada gåvagn i trä från Eichhorn har just nu ett otroligt pris. Vi har hittat den som billigast för cirka 350 kronor tidigare. 143 kronor är lägre än halva priset. Till gåvagnen ingår också 35 träklossar. Perfekta presenten till den lilla som behöver lite extra stöd i början.
Du hittar Eichhorn Gåvagn med klossar hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 143 kr.

Här nedanför är erbjudanden som har ökat i pris eller blivit slutsålda 🙁

Bara 104 kronor!

Barbiedocka med Pool och rutschbana!

Produktinfo
En blond Barbiedocka och en Pool med tillbehör. Detta lilla söta leksetet går nu att köpa för endast 104 kronor. Billigast vi hittat i andra butiker är en bit över 200 kr (219 kr). Skynda att fynda!
Du hittar Barbiedocka med Pool och rutschbana! hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 104 kr.

GraviTrax - Starter Kit
Bara 334 kronor!

Gravitrax startset (tysk manual)

Produktinfo
Årets leksak 2019 finns för otroliga 334 kronor hos Amazon! Du får instruktionsbok på tyska, men vad gör väl det (jag har själv köpte denna tyska version och jag på sin höjd kollat några banexempel i instruktionsboken). Billigaste i andra butiker i Sverige är i dagsläget 429 kronor!
Du hittar Gravitrax startset (tysk manual) hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 334 kr.

77 kronor!?

B. toys glidbil i trä

Produktinfo
Denna ridleksak i form av ett bi tillverkad av trä säljs just nu på Amazon för 77 kronor. Kan det verkligen stämma? Det kan vara månadens fynd och det är bara början av månaden! :O
Du hittar B. toys glidbil i trä hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 77 kr.

Passa på – troligtvis tillfälligt superpris

Gunghäst under 90 kr!

Produktinfo
Denna mjuka gunghäst med träbas finns just nu för endast 90 kronor på Amazon. Vi antar att detta är ett högst tillfälligt pris så passa på. Passar yngre barn. Storlek är cirka 51 x 31 x 46 cm.
Du hittar Gunghäst under 90 kr! hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 89 kr.

Coolaste nerfen under 300 kr!

NERF Fortnite IR (med motor)

Produktinfo
Passa på just nu! 25% rabatt på denna motoriserade NERF:en som har hämtat sin inspiration från Fortnite.
Du hittar NERF Fortnite IR (med motor) hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 297 kr.

153 kr (ord pris cirka 400 kr)

Fisher-Price Musikmobil för de minsta

Produktinfo
Fynda till de allra minsta! Denna musikmobil har 20 minuters musik och har även en sensor som känner om barnet gör ljud – och startar då musiken och molnen snurrar. Denna högkvalitetsmobil för barnsängen är för detta pris ett riktigt fynd!
Du hittar Fisher-Price Musikmobil för de minsta hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 157 kr.

Spara nästan 200 kr!

LEGO Friends – Heartlake Citys Hotell

Produktinfo
Detta härliga stora LEGO Friends-hotell går just nu att köpa för 663 kronor (inklusive frakt) hos Amazon. Billigast i andra svenska butiker just nu är 859 kronor! Spara nästan 200 kr!
Du hittar LEGO Friends – Heartlake Citys Hotell hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 663 kr.

Otroligt pris 25,99 kr!

Joy joz Musikmatta

Produktinfo
En pianomatta som passar för de yngsta. Det otroliga priset 25,99 kronor när vi såg detta fynd. Frakten är gratis vid beställningar över 229 kr. Är detta felprissatt eller är det helt enkelt bara höstens bästa fynd? Skynda att fynda! Nu kostar den istället 250kr 🙁 / 3 november
Du hittar Joy joz Musikmatta hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 26 kr.

lego-brandstation-60215
Spara cirka 30%!

LEGO City Brandstation – 60215

Produktinfo
Denna härliga LEGO City-brandstation kan du nu köpa till kanonpris på Amazon. 372 kronor inklusive frakt – det är cirka 30% billigare än det näst billigaste vi har hittat i andra butiker! Perfekt julklapp till kanonpris, passa på!
Du hittar LEGO City Brandstation – 60215 hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 372 kr.

Endast 67 kronor!

Barbie – Doktor (FXP00)

Produktinfo
Denna doktor-Barbie, komplett med stetoskop och doktorskläder kan bli din för ynka 67 kronor. Billigast vi har hittat den i andra svenska butiker är 189 kronor, så detta lär absolut vara ett kap för en äkta Barbie!
Du hittar Barbie – Doktor (FXP00) hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 67 kr.

Ministad i trä för 31 kronor!

Melissa & Doug – Stadsset i trä

Produktinfo
Ett litet sött set i trä i 32 delar. Bygg upp din egna lilla stad med detta träset med träd, skyltar och hus. Kombinera med andra leksaker, till exempel din träjärnväg eller bilar. Melissa & Doug levererar alltid kvalité och priset på 31 kronor tror vi är oslagbart!
Du hittar Melissa & Doug – Stadsset i trä hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 31 kr.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp