Läser just nu
Stora gosedjur
- Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp via Amazon-länkar

Stora gosedjur

Stora gosedjur köpguide

Stora gosedjur måste vara bland det mysigaste som finns. Det är också en av de sötaste dekorationerna som man kan ha i ett barnrum. Varför inte sätta en gigantisk nalle i ett hörn som barnet sedan kan krama? En sådan nalle kan bli en favorit för barnet genom hela livet. Ett gosedjur större än 60 cm, är ofta större än barnet när det börjar gå och blir som en liten kompis.

Som inredningsdetalj, för lek & tröst

Gosedjur är en vanlig inredningsdetalj i barnrum. De duger till både lek och tröst. Det är inte bara nallar som kan trösta ditt barn, utan även kaniner, apor med mera. Det blir en kompis att fika med, barnet i barnvagnen och såklar husdjuret att krama och ta hand om.

Här nedan kommer vi tipsa om riktigt stora och mysiga gosedjur som vi tror att du och ditt barn kommer att älska.

stora-gosedjur-teddykompaniet-apa-stor

Teddykompaniets Apa

Produktinfo
En stor, söt apa är trevlig att mysa med. Apan är svart med ett grått ansikte. Den är mysig och väldigt lagom stor för att kunna krama ordentligt om man är ett litet barn. Apan är helt enkelt en väldigt gosig kompis. Mått: 100 cm
stora-gosedjur-kompaniet-kanin

Teddykompaniet Olivia kanin

Produktinfo
Denna stora och mjuka kanin är gjord i en behaglig grå nyans som enkelt passar in i inredningen. Kaninen heter Olivia och har långa mysiga öron som är underbara att dra i för ett litet barn. Hon har även en gullig rosett samt en söt, ljusrosa nos. Hennes vänligt ansiktsuttryck är lätt att älska och det är tydligt att hon kommer bli ditt barns favoritgosedjur. Storlek: 85 cm.
stora-gosedjur-haj

Wild Republic Cuddlekins Haj

Produktinfo
Känns nallar och kaniner lite väl klassiskt för dig och ditt barn? Då söker du kanske ett kramvänligt, stort gosedjur som gör ett lite större intryck, som exempelvis en haj. Denna haj är gjord i plysch, är otroligt mjuk, men ändå inte läskig tack vare sitt stora leende. Den är i klassiskt grå och vita färger, precis som en “riktig haj”. Det perfekta gosedjuret för barnet som älskar havslivet, och kommer sedan liten att lära sig att vi måste ta hand om haven. Hajens stoppning är gjord med 100% återvunnen polyester framtagen genom insamling av PET-flaskor. 96 cm lång.
stora-gosedjur-miffy-xxl

Miffy Mjukisdjur XXL

Produktinfo
Den här söta kaninen heter Miffy. Med sin vita päls passar hon in perfekt i vilket rum som helst. Hon är såklart väldigt mjuk att krama, kanske speciellt för det minsta barnet då hennes storlek är 60cm. Miffy har en gullig design med broderade detaljer, vilket skiljer sig från de övriga djuren vi presenterat. Miffy går dessutom att tvätta i 40 grader.

Gigantisk & supergigantisk nalle

Produktinfo
Vill du ha en nalle som är stor oavsett hur stort ditt barn blir? Då är det en gigantisk Nalle som du söker. Denna söta nalle är tillverkad av mjuk, brun plysch. Nallen har klassiska, svarta knappögon och en mörkbrun nos. Den har även en fin, röd rosett, precis som en riktig klassisk, liten nalle. Denna nalle kommer i två stora storlekar. Välj mellan 130 cm hög eller en supergigantisk nalle som är hela 217 cm, vilket är stort även för en vuxen människa. Nallarna kan handtvättas med varmt vatten och tvål. Mått: Gigantisk: 130 x 75 cm. Vikt: 3,1 kg. Supergigantisk: 217 x 135 cm. Vikt: 10 kg.
stora-gosedjur-teddykompaniet-holger

Teddykompaniets Gosedjur Holger

Produktinfo
Teddykompaniet har tagit fram Gosedjuret Holger. Holger är en 150 cm stor, gullig nalle som är lätt att krama. Nallen har en mjuk stoppning och är en riktigt gosig och stor teddybjörn. Teddykompaniets mjukisnalle är barnsäker, vilket innebär att alla sömmar är testade och dragsäkra samt eld- och flamsäkra och självklart giftfria. Detta gör att nallen går att använda från 0 månader under tillsyn av vuxen. Mått: 150 cm. Många gånger större än en tvååring. Material: Polyester. Färg: Beige.
Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp