Läser just nu
Adventskalendrar 2021

Adventskalendrar 2021

Adventskalendrar som innehåller leksaker har snabbt blivit populärt – de vanliga luckorna med en “spännande bild” är i jämförelse inte så roliga längre – nu vill man ha roliga överraskningar i form av prylar i varje lucka. En del skapar egna klappkalendrar med en liten julklapp/present för varje dag – men det blir inte sällan väldigt dyrt och inte minst ett ganska stort projekt. Att istället köpa en adventskalender med små överraskningar med barnets favoritleksak är istället ett alternativ som lockar många.

För varje år är det fler leksakstillverkare som hoppar på tåget. LEGO har haft kalendrar i många år och har nu hela fem varianter att välja mellan; LEGO City, LEGO Friends, LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter och nytt för i år LEGO Marvel the Avengers. Mer om dessa lite längre ner i denna artikel.

Välj kalender efter din favoritleksak

Förutom LEGO som är stora inom adventskalendrar finns det en uppsjö andra favoriter. Eller vad sägs om: Pippi Långstrump, Paw Patrol, Revell (bilar), Schleich, Playmobil (flera olika), BRIO tågbana, Pyjamashjältarna, Bamse, Alfons Åberg, PIXI (småböcker), My Little Pony, Brandman Sam, Frozen, Mumin, Hot Wheels, Barbie, Spiderman, Hatchimals och ännu fler. Ja ni hör; det finns garanterat en adventskalender med någon karaktär/leksak som ditt barn gillar!

LEGO Adventskalenderar 2021

Nu har man hela 5 kalendrar att välja mellan och det finns såklart något för alla!

LEGO City adventskalender Byggset 60303
Legokalender för alla till kanonpris!

LEGO City Adventskalender (60303)

Produktinfo
Klassiska LEGO-City-kalendern passar alla! En rolig blandning av 24 minibyggen som hjälper dig att räkna ner till julafton. Passar perfekt till barn från 5 år och uppåt. Dessutom går det att få tag på denna kalender till ett fantastiskt pris hos Amazon!
Du hittar LEGO City Adventskalender (60303) hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 150 kr.

lego-kalender-friends-2021
LEGO Friends-kalender med roliga minibyggen

LEGO Friends Adventskalender (41690 )

Produktinfo
Utöka din LEGO Friends-samling med 24 små minibyggen och figurer. En ny överraskning varje dag! Innehåller flera figurer, fordon, möbler och mycket mer.
Du hittar LEGO Friends Adventskalender (41690 ) hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 188 kr.

lego-kalender-star-wars-2021
LEGO Friends-kalender med roliga minibyggen

LEGO Star Wars Adventskalender (75307)

Produktinfo
Utöka din LEGO Friends-samling med 24 små minibyggen och figurer. En ny överraskning varje dag! Innehåller flera figurer, fordon, möbler och mycket mer.
Du hittar LEGO Star Wars Adventskalender (75307) hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 273 kr.

lego-kalender-marvel
Omåttliga populära Avengers nu i Lego-kalender!

LEGO Marvel Avengers Adventskalender (76196)

Produktinfo
Så nu har Marvel-universumet hittat hela vägen till Adventskalendrarna och det bästa av allt LEGO-versionen av dessa. 24 minibyggen och figurer från Marvel-universumet. Hela 7 minifigurer ingår, däribland Iron Man, Spider-Man, Black Widow, Thor och flera.
Du hittar LEGO Marvel Avengers Adventskalender (76196) hos Amazon till bästa pris.När vi senast kollade priset hos Amazon låg det på 311 kr.

LEGO Harry Potter Adventskalender (76390)
Harry Potter, fortfarande stark i LEGO-form!

LEGO Harry Potter Adventskalender (76390)

Produktinfo
Denna Harry-Potter-Lego-kalendern innehåller hela 6 karaktärer från Harry Potter + en mängd roliga tillbehör och minibyggen som tillhör Harry-Potter-universumet. Perfekta kalendern för LEGO och Harry-Potter-fanet!

Minecraft Adventskalender

minecraft-adventskalender
Minecraft i högform

Minecraft Adventskalender 2021

Produktinfo
Denna härliga Minecraft-kalendern innehåller 12 minifigurer plus tillbehör och 12 klistermärken. En överraskning varje dag fram till jul!
Paw Patrol Adventskalender 2021
Räkna ner med räddarvalparna!

Paw Patrol Adventskalender 2021

Produktinfo
24 spännande överraskningar tillsammans med Paw Patrol! Valparna, deras vänner och tillbehör och fordon kommer du att hitta bakom dessa luckor. Själv kalendern blir också en perfekt lekyta.

Schleich Hästadventskalender 2019

Den populära kalendern från Schleich är tillbaka i en ny version för 2019; Horse Club 2019. Fylld med 24 överraskningar i form av olika små djur, hästar och tillbehör. Varje lucka innehåller en liten berättelse. Rekommenderas från 5 år och gärna hästtokig!

Schleich Farm World Adventskalender 2019 är en annan ny adventskalender som har fullt fokus på bondgården, dess djur och skötare. Självklart kvalité i varje detalj som vanligt med Schliech. Rekommenderas från 3 år.

Schelich Dinosaurs Adventskalender 2019 – här är det fokus på dinosaurier. Med fantastiska detaljer och hög kvalité så blir varje lucka en rolig överraskning!

Adventskalender med fokus på pyssel

Aquabeads Adventskalender (bondgård) – Här får du ett litet pyssel med vattenpärlor varje dag. Du bygger själv ihop en figur som passar i bondgården. Rekommenderas från 4 år.

BRIO Järnväg Adventskalender 2019 (33814)

Nedräkningen till jul blir ännu roligare med denna adventskalender från BRIO. Fylld med tillbehör för att bygga ett litet tågset med tillbehör. Passar med allt i BRIO World-segmentet. Kanske blir det tillbehör till en större BRIO-järnväg i julklapp?

Hatchimals Adventskalender Polar Palace 2019

Adventskalender med de söta hatchimalfigurerna. Innehåller 24 överraskningar varav 10 stycken är exklusiva figurer.

Funko POP! Harry Potter Adventskalender 2019

Funko POP! är kända för att göra vinylfigurer av hög kvalité för olika popkulturella fenomen. Nu kommer de med 2019 års Harry Potter-adventskalender. Innehåller totalt 24 stycken små vinylfigurer från Harry Potters värld, cirka 4 cm höga.

Funky POP! Marvel Adventskalender 2019

Liknande Funko POP! Harry Potter-kalendern men här är det 24 vinylfigurer från Marvel-universumet. Kan vi gissa på Thanos, Venom, Captain America? Resten blir en överraskning! Figurerna är cirka 4 cm höga.

Pixi Adventskalender – Jan Lööf 2019

24 pixi-böcker som passar barn mellan 2 och 6 år. 2019 års kalender innehåller följande böcker: Bojan kör traktorn av Johan Anderblad och Filippa Widlund, Mumintrollen på hattifnattarnas ö av Cecilia Davidsson, Alex Haridi & Cecilia Heikkilä, Super-Charlie och skurksystern av Camilla Läckberg och Millis Sarri, Den flygande kaninen i rymden av Johan Wanloo , Vem är bäst? av Stina Wirsén, Folkes dag av Emma Frey-Skött och Gunilla Kvarnström, Törnros av Martin Harris och Louise Jacobsson, Miso och småkrypen av Millis Sarri, Lilla boken om stjärnor av Karin Wändahl och Filippa Widlund, Lilla lummer av Maria Nilsson Thore, Min lilla bok om tigrar av Linda Pelenius och Lena Forsman, Snurran firar jul av Eva Bergström & Annika Samuelsson, Bo spelar spel av Morten N. Pedersen, BarnkammarPixi – sagor med Mati Lepp och Charlotte Ramel, Märtas lucia av Erika Eklund Wilson, Vill du räkna? av Elsa Beskow, Vännerna fixar – små och stora upptäckter av Ninni Oljemark, Bebbe är arg av Mervi Lindman, Julia sätter sig av Eva Eriksson och Lisa Moroni, Knotan kastar av Per Bengtsson och Per Gustafsson, Kom nu Sickan av Sofia Rådström, Nanna och Doktor Snäll – Rose Lagercrantz och Rebecka Lagercrantz, Hajar av Sarah Sheppard och Tomtarnas julnatt av Alfred Smedberg och Stina Wirsén

Andra adventskalenderar 2019

Vi kommer att presentera andra adventskalendrar för 2019 allt eftersom de presenteras, håll ögonen öppna här eller prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fortnite Adventskalender 2019

Fortnite Advenskalender med minifigurer från spelet

Vi har sett att det är en Fortnite-adventskalender på gång för 2019. Vi har än så länge inte sett någon svensk butik som verkar ta in denna – men vi kommer att hålla ögonen öppna och meddela om vi hittar den i Sverige. Vi tror att den kan bli en “hit” bland de lite äldre barnen som gillar Fortnite.

Visa kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas publikt.


Copyright 2019-2022 - Allt om Leksaker

Fuzzy Media, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ta mig upp